Šta je novo?

Lite-on Lightscribe pitanje...

Integra032

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poena
319
Uzeo sam ovaj rezač iz profila pre dve nedelje i nisam do sada rezao ništa na njemu jer nisam imao neku potrebu.Danas sam kupio Lightscribe Dvd disc(Neki Verbatim u kutiji)iz radoznalosti da bih video kako to šljaka:)Ono što me zanima je koji softver preporučujete i da li se štampanje disc-a može uraditi samo kada je finiširano rezanje tojest kada je disc zatvoren?Inače ja sam do sada koristio Nero 6.6.1.4 na Pioneeru 111Dbk(ATA)imam neku verziju 8.nešto ali je nisam koristio pa me zanima da li da je ubacujem i da li mi je uopšte potrebna?6-icu volim što je klasična i bez onih dodatnih gluposti kao na verziji 8,a lično mi na verziji 6 nikad nije pucao disc u rezanju kao na 8ici za koju mi neki drugari kažu da je bagovita.:wave:

Mislim da je meni taj drajver ubio rezac,sto se mene tice nikad vise.

ps.nista narocito naspram printabilnih CD-a, i DVD-a

Mislim da je meni taj drajver ubio rezac,sto se mene tice nikad vise.

ps.nista narocito naspram printabilnih CD-a, i DVD-a
Iskreno da to kažem meni lightscribe kao opcija uopšte nije bio osnova da kupim ovaj lite-on kontao sam za ovu kintu koju sam dao da ako već uzimam uzmem njega ako mi nekada zatreba da ne bude posle što ne kupih a mogao sam:DZa 1900dinara ne očekujem neko čudo ionako je optika postala potrošna roba:) Ipak bih isprobao da vidim kako to radi pa makar ga "ubilo"za slučaj da ga zeznem tu je poluispravni Pioneer 111DBK koji se trenutno odmara u ormaru dok se ovo vrati sa reklamacije:DBTW:Možda si naleteo na falš seriju jer malo mi je neobično da ga ubije drajver za opciju koja mu je zaštitni znak?!:trust:

Ja sam na Asus rezaču narezao gomilu Lightscribe diskova (Verbatim) bez ikakvih problema.

Ja sam na Asus rezaču narezao gomilu Lightscribe diskova (Verbatim) bez ikakvih problema.
Baš ti hvala za info samo mi još reci sa čim si narezao ako nije problem:D Nemoguće da niko ne zna a svi režu a nekima čak i drajver uništava rezače :trust: Twilight zone?!

Da li je u pitanju "zona sumraka" ili "ginis" ja neznam.Uredjaj je radi perfektno dok nisam instalirao doticni drajver,odradio dva DVD-a,a sutra dan "mrak", ne vidi ni jedan jedini disk.

Nazad
Vrh Dno