Šta je novo?

lite-on firmware

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Jel moze da se na 48x/24x/48x liteon stavi firmware za 52/24/52 i da on onda reze na 52x

Može, samo je problem naći medije koji mogu da se kvalitetno narežu i sa 40x a kamoli sa 48x ili 52x. Za firmware idi na LiteOn-ov site ili na http://kickme.to/sony210

Moze! Samo ne perporucujem , mnogo je bucno na 52X.

Heinz je napisao(la):
Može, samo je problem naći medije koji mogu da se kvalitetno narežu i sa 40x a kamoli sa 48x ili 52x. Za firmware idi na LiteOn-ov site ili na http://kickme.to/sony210

Odakle ti to? Ja rezem SmartBuy u boji na 48x bez problema, svi su super citljivi (quality check) , takodje su dobri i Verbatim Crystal 48x (samo je jedan zezao verovatno se zalomio takav) . SmartBuy 32x sam rezao na 40x bez problema.

Ti si u pravu, ali probaj na malo lošijem/starijem čitaču takav CD pa ćeš videti. Ne kažem da je nečitljiv, ali se teže čita od 32x narezanog diska. Bolje mi je da snimam disk 20 sekundi duže nego da rizikujem da li će posle negde taj disk praviti probleme ili ne.

I ti su u pravu , ali probao sam na Teac 12x i OK je. Cak i onaj nesrecni SmartBuy (plavi omot, zeleni disk) je citljiv. Ja to inace rezem sve za sebe tako da mi nije frka. Cak i LG 52x moze da ih cita :)

Nebojsa Lukic je napisao(la):
I ti su u pravu , ali probao sam na Teac 12x i OK je.

Pa i nije referenca:D Drugarov Teac 12x na P1@166 cita i palacinke kad ih ubacis unutra:p

Malo sam pratio cdfreaks forum www.cdfreaks.com i koliko sam tamo video jedina razlika izmedju 48x i 52x LiteOn-a je u firmware-u (i u oznaci na prednjoj masci :D), tako da je potpuno bezbedno flashovati uredjaj, ali ostaje problem kompatibilnih medija.

Alexandar je napisao(la):
Malo sam pratio cdfreaks forum www.cdfreaks.com i koliko sam tamo video jedina razlika izmedju 48x i 52x LiteOn-a je u firmware-u (i u oznaci na prednjoj masci :D), tako da je potpuno bezbedno flashovati uredjaj, ali ostaje problem kompatibilnih medija.

Flesovao sam firmware i sada je 52x. Hvala svima na pomoci!

BokiPK je napisao(la):
Pa i nije referenca:D Drugarov Teac 12x na P1@166 cita i palacinke kad ih ubacis unutra:p

Istina ali ovaj sto ima sestra je losiji primerak, imao sam pored njega jos jednog koji je mnogo bolji primerak.

Nazad
Vrh Dno