Šta je novo?

lista poziva na symbian-u?

frenchie

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2002
Poena
620
samo neki symbian telefoni omogucuju pamcenje veceg broja poziva (primljenih, propustenih...)
koji program omogucuje pamcenje veceg broja poziva? nesto poput listinga (secam se starog se p800 koji je pamtio cini mi se sve u poslednjih 7 dana a jako puno sam razgovarao)
programi koje sam nasao pretrazivanjem neta i ovog foruma se uglavnom bave dodeljivanjem razlicitih mogucnosti u smislu odbijanja poziva, postavljanja sekretarica, slanjem poruka ali ni na jednom od njih nisam nasao parametar koliko koji je to broj poziva koji mogu da upamte?

svaka informacija je dobro dosla
pozdrav

Uz symbian ide log app, podatke cuva max 30 dana.
Na screenshotovima je samo paketski saobracaj (loguje se jos i voice, sms i WLAN).
Veoma je detaljno, ne znam sta bi vise od ovog moglo da ti zatreba....
Inace ovo je OS 9.1.

Prilozi

• Screenshot0005.jpg
    Screenshot0005.jpg
    117.9 KB · Pregleda: 87
  • Screenshot0006.jpg
    Screenshot0006.jpg
    101.4 KB · Pregleda: 72
Da, log je odlicno rijesen, nema potrebe za dodatnim programima.

A jel moze log da se prebaci na komp, pa da se sa njega detaljno ocitaju sve transakcije?
Posto za 30 dana ima milion poziva, poruka, itd.

To bi bilo odlicno, da moze da se uradi export u xls, ali na zalost ne moze.

Postoje dva programa za Symbian 7 koja fino exportuju log u format koji se cita na kompu (probao sam oba, ali ne shjecam se vise njigovih naziva). Potrazi ih na sajtu my-symbian, ili na ipmart-forum.

Upravo se sjetih - jedan od njih je Psiloc Extended Log, cini mi se... Pa vidi...

Poslednja izmena:
@frenchie: Ne znam za koji telefon se raspituješ, ali ako npr. na Nokiji 6600 staviš log na 30 dana, usporićeš telefon drastično. Sa logom na 1 dan sve već radi kako treba. Na 6630 takvo usporenje nisam primetio...

Imam Nokia E50, ali su mi liste poziva ograničene na po 20 unosa. Namestio sam da se u listi čuvaju podaci u zadnjih 30 dana ali nije pomoglo. Da li se ovo još nekome dešava i da li neko zna rešenje?

Log za 30 dana ti je poseban, dakle kad udjes u Log, idi desno, ne ulazi u recent calls.

Nazad
Vrh Dno