Šta je novo?

List dobrih n-gage igara?

Bane R

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
810
Nisam našao ovakav tred na forumu.

Štaviše, ni na netu nema baš kvalitetnih informacija.

Ima li ovde nekog ko može da napiše par dobrih igara za n-gage.

Po meni najbolja igra za n gage je One, nije loš ni asphalt urban gt 3.

Poslednja izmena:
One je najbolja i tehnički najnaprednija. Odličan je golf (meni ne radi), Mile high pinball takođe, Metar Gear Solid je skoro izašao i prilično je dobar, Block breaker deluxe je standardna arkanoid igra. Pored ovih igram i Brother in Arms, Tetris, Midnight Pool, Fifu i Brain Challenge.

Najbolje ocenjena igra ne netu je Creatures of the Deep (pecanje) a mene nije zarazila.

Sve u svemu željno očekujemo nove igre jer ih trenutno ima malo.

Je l' govorite o igrama za telefon Nokia N-Gage ili o igrama za telefone N serije koje imaju podršku za N-Gage?

Recimo Asphalt 4 Elite Racing od trka nije losha, mene je drzhala par dana.

Asphalt 4 koliko znam još nije krekovan za n gage. System Rush takođe nije loša igra.

http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/rs/en/showroom.html
Lista svih igara.One je stvarno vrh igra prilicno me je iznenadila kad sam je probao mislim osecaj a i grafika je extra, svakome kome sam je pokazo svi su bili iznenadjeni da tako nesto i postoji za mobilni telefon.Brain Challenge i Star Wars su trenutno igre koje gulim kad sam u prevozu ili kad negde blejim (cekam).Inace nabavio skoro sve N-Gage igre stim da ih nisam sve probao o da kopka me da probam Residen Evil i Crash Bandicoot.

Poslednja izmena:
Resident Evil i nije baš nešto, Crash Bandicoot je dobar.

Upravo sam probao Resident pa i nije tolko los a Crash mu dodje ko kopija Mario karta 64.

Poslednja izmena:
po meni je Star Wars odlican samo jako kratak :( a najduze igram Creatures of the Deep :D

Nazad
Vrh Dno