Šta je novo?

Lionheart problem

Man at arms

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
E poz momci zanima me kako da sjebem ono vodju Goblina Khan e sad zanima me kako ste ga vi ubili i da li da pocnem ispocetka posto sam uzasno upgrade-ovao samo two-handed a one nisam ?

hmmm... pa malo je zafrknut ali je fora da kad dodjesh do naselja goblina odatle mozesh otici na deo mape u kojem se shetaju neki orci koji su tu samo da bi ubijali gobline po naredjenju inkvizicije koja trazi jednog od svojih ljudi koji se nalazi u goblinskom naselju (kakvo ludo pojashnjenje :) elem kod tih orka mozes kupiti neku vrstu warhammera koji se valjda zove goblin destroyer i koji sa neverovatnom lakocom razbija dotichne... ja sam imao samo nabudzen one handed i sa lakocom sam poubijao sve gobline u njihovom naselju pa mog misliti kakav bi bio efekat da sam imao lika koji bi koristio dvoruchno oruzije.. tako da istim principom mozesh ubiti i njihovog vodju (prvo to uradi pa onda ochisti celo selo)

poz

Thnx G!! upravo sam to uradio pobio sve orkove (teze je bilo ubiti njih nego Khan-a) e sad je da nadjem onaj materijal za Lion Shield ?

Pretrazio sam sve ali nikako da nadjem :(

hmmm.. koliko se ja secam to se nalazi u jednoj od pecina tu gde je naselje goblina .. imash josh malo da se rokash i u jednom kovchegu cesh naci Magnetized Silver

zaboravio sam bash jer je to skoro prvi deo igre (koji je i bolji) posle sledi onaj dosadniji :)

magnetno srebro :) se nalazi u mestu Scar Ravine u jednoj pecini sa onim zutim portalnim kamenjem

eh da... zuto kamnenje za portal ima ih dva i par puta se teleportujesh u okviru te pecine i tu cesh ga naci :)

Nazad
Vrh Dno