Šta je novo?

Linux i Windows zajedno?

• Začetnik teme Začetnik teme Perlez
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Perlez

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2002
Poena
619
Razmisljam da instaliram Linux uz win xp. Dali je to moguce?

Naravno, za sada rekord iznosi otprilike 48 razlicitih operativnih sistema na jednoj masini.

Dakle, dokle god ima mesta na diskovima, moze.

Perlez je napisao(la):
Razmisljam da instaliram Linux uz win xp. Dali je to moguce?

Of korz......oeslobodi prostora na dislku tako ¹to će¹ smanjiti jednu postojeću particiju ili izbrisati ako ih ima¹ vi¹e i tu ¹ibni Linux

Pretpostavljam da je moguce staviti i Linux+WinME+WinXP ? Dabome Linux bese mora na sopstvenu particiju ? Kako se pravi linux particija ?
Izvinjavam se na glupim pitanjima al sta cu kad sam pocetnik,

Brutalan Zlica je napisao(la):
Pretpostavljam da je moguce staviti i Linux+WinME+WinXP ? Dabome Linux bese mora na sopstvenu particiju ? Kako se pravi linux particija ?

Samo oslobodi prostor na disku...mislim bez ikakvog fajlsistema i tokom instalacije će¹ napraviti particije

silverglider je napisao(la):
Naravno, za sada rekord iznosi otprilike 48 razlicitih operativnih sistema na jednoj masini.
nemoguce 🙂
ozbiljno ili se zezash ?

zver je napisao(la):
nemoguce 🙂
ozbiljno ili se zezash ?

Otprilike je tako samo ¹to mnogi od njih i nisu bili toliko različiti....🙂

Brutalan Zlica je napisao(la):

Uzmi Mandrake 9.0 (javi mi se ako ga nemas), i pokreni instalaciju bootovanjem CD-a. Prilikom instalacije moci ces da smanjis velicinu neke postojece particije,na tom praznom prostoru formiras novu i nju formatiras za Linux i... ma snaci ces se vec dalje.

Nazad
Vrh Dno