Šta je novo?

Linksys WAG200G

burnaby

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
630
Kupio sam gore pomenuti ADSL ruter i wireless Linksys PCI karticu.
Korisnik sam Telekoma i dobio sam od njih ADSL modem koji je radio odlicno.
Linksys sam kupio sa namerom da povezem bezicno tri racunara na ADSL ruter i da svi racunari imaju pristup Internetu. Svoj racunar sam povezao UTP kablom. Nikako ne mogu da uspostavim vezu sa Internetom. Ne znam gde gresim i kako da podesim sve potrebne parametre na ADSL ruteru.

Nadam se pomoci korisnika koji imaju pomenuti ruter i uspesno su uspostavili ADSL konekciju.

Unapred se zahvaljujem.

Ukucaj prvo 192.168.1.1 da bi pristupio ruteru, mada to vec verovatno znash :)
Moja setovanja su:

Encapsulation: RFC 2516 PPPoE
QoS Type: UBR
Autodetect: Disable
VPI: 8
VCI: 35
DSL Modulation: Multimode
User i pw: Tvoji koji ti pishu u ugovoru
checkirano mi je keep alive, ostavio sam za redial 30 sec
Hostname i Domain - prazno
MTU: Auto

Tako meni shljaka, pa bi trebalo i tebi, pozdrav.

Na zalost, nikako da proradi. Uradio sam kako si rekao ali bez uspeha. Ne mogu da verujem da je Linksys takvo s....
Huawei SmartAX MT882 je tata za taj Linksys. Radi kao podmazan. Zao mi je sto sam bacio ne male pare za izvikani Linksys.
Hvala na pomoci.

Na zalost, nikako da proradi. Uradio sam kako si rekao ali bez uspeha. Ne mogu da verujem da je Linksys takvo s....
Huawei SmartAX MT882 je tata za taj Linksys. Radi kao podmazan. Zao mi je sto sam bacio ne male pare za izvikani Linksys.
Hvala na pomoci.

Linksys nije ******, evo meni radi ko podmazan. Verovatno negde praviš grešku u konfigurisanju. Podesi onako ko što ti Heinz sugerisao, trebao bi da šljaka, ne znam u čemu je problem.

Shto kaze RingeRaja, negde si se ti zeznuo, meni radi ko sat

Linksys je odlicna oprema, samo ti proveri parametre, ili mozda bas taj tvoj primerak neradi kako treba, pa zato i ima garanciju, ni Cisco nije nepogresiv i njihova oprema rikne.

Red je da se pospem pepelom. Sve je u redu sa Linksysom. Ja sam pogrešno kucao jedno slovo username-a.
Zahvaljujem se svima na strpljenju i pomoći.

Vrh Dno