Šta je novo?

Link za slanje SMS-a?

zelenika

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2002
Poena
619
Imate li neki dobar link? Bio sam na par mesta, ali vrlo slabo rade.

Pozdrav

chivitli je napisao(la):
E ne radi! Probao sam danas

pa radio je do sada. inace imas na www.everyday.com 10 poruka dnevno da posaljes. radi i za 063 i 046.
moze malo da zbuni sto nema na engleskom jeziku ali klikni na nemacku zastavu i sledeca strana koja ti se ucitava je 80% na englesskom !?!?!?!
Prijavi se za DZ i vozi
:wave;

BodyRemover je napisao(la):
radi, smo bez plusica ispred, izvini na missinformationu :)

pozdrav

Probao sam i bez plusica odmah zatim i nije otislo. Vratilo mi mail

Pa kako bre ne radi? Ova fora preko mobtelovog maila radi!

Stevs je napisao(la):
Ni meni ne radi ovo preko mobtela...

radi provereno, inace dobar i pozudan sajt za sms, kako na 063 tako i 064 za koji je tesko naci dobar sajt za slanje je www.everyday.com, 10 komada dnevno.... tacan link je kako mi se cini http://sms.de-en.everyday.com jos jedan dobar sajt koji omogucava slanje 50 poruka nedeljno, ali ima mogucnost slanja vesti iz raznih oblasti na sms, a takodje je podrzan i 064 je www.1rstwap.com ...
uzivajte ;)))

Ocekuivao sam ovu adresu,ali niko se jos nije setio...
Time2BCool
ima dobru foru,moze 700 karaktera :D u jednu poruku,pa zavisno od telefona koliko moze da primi,iseche je na vishe...Nisam jos provalio limit koliko poruka moze da se posalje,ali meni radi vec 2-3 nedelje,a saljem otprilike 10-15 dnevno (nekad manje-nekad vise,ali to je..). Ima mozda jedan mali problem,sajt je na nemackom..ali snacice te se sigurno (vi koji ne znate nemacki) prosto je..treba registracija i vas broj mobilnog. A kad saljete kao broj sendera koji je poslao tu poruku ( vi lichno) izadje broj preko koga ste se registrovali,trip je kad nekom stigne na 064 a vi sa 063 ( i vidi poznato ime iz imenika...zbun..totalni) i obrnuto naravno. Radi na obe mreze,stize odmah. :cool: :cool:

zck je napisao(la):
Radi i kod mene.

E ovo ipak radi ali bez "pulsica" :) .Medjutim poruke stizu posle dva-tri sata. Poprilicno neupotrebljivo. Da nece i to mozda nekako poceti da naplacuju? FX

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Ocekuivao sam ovu adresu,ali niko se jos nije setio...
Time2BCool

Kada sam zadnji put posetio sajt, pre par nedelja, besplatni SMS nije radio! Da se nesto nije promenilo?!

Bas sam probao preko mobtela i super radi.

Aponen je napisao(la):
Kada sam zadnji put posetio sajt, pre par nedelja, besplatni SMS nije radio! Da se nesto nije promenilo?!

Radi..da kucnem u drvo [kuc-kuc]..

Aargh je napisao(la):
radi. Prosto se iznenadim kad uspem da preko interneta posaljem SMS na 064.
Ipak su oni svajcarci, www.ecall.ch, bili najbolji za ovakve stvari!
Nazalost, kao sto verovatno znate, vise nisu besplatni!

Aponen je napisao(la):
Ipak su oni svajcarci, www.ecall.ch, bili najbolji za ovakve stvari!
Nazalost, kao sto verovatno znate, vise nisu besplatni!

Ako se neko seca 1999 je postojao i www.quios.com tj. oni postoje i sada ali tada su bili besplatni. Postojala je mogucnost forward email tako da je deo njega stizao na mobilni u obliku SMS poruke. Nazalost i oni su uveli naplacivanje svojih usluga.

Vrh Dno