Šta je novo?

link za patch za wow 1.11.0. engb

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
klinja tamo nesto reinstalirao i brisao, pa sad nema zapatchovan wow, posto je sve ispocetka stavio, i instalirao sami patch 1.10.0 engb, ali sad trazi da se patchuje na 1.11.0 engb, 447mb..., jel zna neko neki link odakle to da skinem, a da ne smara sa onim registracijama i sto preusmeravanja na druge linkove, ili jos bolje ako postoji neka opcija da se samo apgrejduje sa 1.10.0 ma 1.11.0? znaci, treba mi wow-1.11.0-engb-patch.exe

poz i thx

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Pod EU-GB, dole na 1.x -> 1.11.0 klikni na prvi link ispod. Direktan link:

ftp://anorien.csc.warwick.ac.uk/people/grok/wow/wow-1.11.0-engb-patch.exe

Moze sam da apgrejduje ali bizzardovi serveri su toliko preoptereceni da download traje previse dugo, pa su ljudi prinudjeni da rucno patchuju i skidaju sa mirrora. Ako si patchovao na 1.10.2 imas opciju da apgrejdujes na 1.11.0:

ftp://anorien.csc.warwick.ac.uk/people/grok/wow/wow-1.10.2-to-1.11.0-engb-patch.zip

S tim sto je taj 1.10 -> 1.11 patch petljancija jer moras da rucno kopiras MPQ fajlove u patch folder unutar wow instalacionog foldera i da pokrenes updater koji ce prepoznati da su skinuti svi delovi patcha i apgrejdovati u 1.11. Ne znam da postoji exe. Tako da ti je bolje da skines 1.11 standalone.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno