cholak Čuven Učlanjen(a) 14.06.2002 Poruke 849 Poena 620 11.03.2003 #1 Ovako,burazer mi ima kablovsku ali nema pojma odakle mze skinuti neki"svezi"film,osim na kazaa,pa ako neko zna neka prosledi linkcheers
Ovako,burazer mi ima kablovsku ali nema pojma odakle mze skinuti neki"svezi"film,osim na kazaa,pa ako neko zna neka prosledi linkcheers
petri Čuven Učlanjen(a) 16.09.2000 Poruke 893 Poena 619 11.03.2003 #2 cholak je napisao(la): Ovako,burazer mi ima kablovsku ali nema pojma odakle mze skinuti neki"svezi"film,osim na kazaa,pa ako neko zna neka prosledi linkcheers Kliknite za proširenje... neka nabavi overnet www.overnet.com i neka posecuje www.sharereactor.com na kome ce naci linkove, koje samo treba kliknuti i overnet odradi poso sam
cholak je napisao(la): Ovako,burazer mi ima kablovsku ali nema pojma odakle mze skinuti neki"svezi"film,osim na kazaa,pa ako neko zna neka prosledi linkcheers Kliknite za proširenje... neka nabavi overnet www.overnet.com i neka posecuje www.sharereactor.com na kome ce naci linkove, koje samo treba kliknuti i overnet odradi poso sam
OP OP cholak Čuven Učlanjen(a) 14.06.2002 Poruke 849 Poena 620 13.03.2003 #3 Re: Re: Link za download petri je napisao(la): neka nabavi overnet www.overnet.com i neka posecuje www.sharereactor.com na kome ce naci linkove, koje samo treba kliknuti i overnet odradi poso sam Kliknite za proširenje... Hvala Petricheers
Re: Re: Link za download petri je napisao(la): neka nabavi overnet www.overnet.com i neka posecuje www.sharereactor.com na kome ce naci linkove, koje samo treba kliknuti i overnet odradi poso sam Kliknite za proširenje... Hvala Petricheers
petri Čuven Učlanjen(a) 16.09.2000 Poruke 893 Poena 619 13.03.2003 #4 Re: Re: Re: Link za download cholak je napisao(la): Hvala Petricheers Kliknite za proširenje... Nema na cemu jel funkcionise? moze malo da bude teze u pocetku ali dok se covek navikne.. programce nije tako prosto kao recimo kazaa..ali vredi onoliko :ang:
Re: Re: Re: Link za download cholak je napisao(la): Hvala Petricheers Kliknite za proširenje... Nema na cemu jel funkcionise? moze malo da bude teze u pocetku ali dok se covek navikne.. programce nije tako prosto kao recimo kazaa..ali vredi onoliko :ang: