Šta je novo?

Link za download Norton Ghost 2003

Combuster

Čuven
Učlanjen(a)
21.03.2002
Poena
619
Jel moze neko da postuje link za download Norton Ghost 2003. Treba mi samo file koji se stavlja na boot-abilnu disketu ne treba mi ceo paket. Ako se zahteva neki serial i slichno trebace mi i to.
Takodje mi treba link za download WinLite-a. Najnovija verzija je pozeljna sa s/n-om naravno.
Mucho gracia 😀
Ne znam tachno ko je postovao link za Microsoft Windows XP Key Generator... Lepo bi mi i on doshao.

Hvala. Da li je preporucljivo markirati diskove u Ghost-u. Prethodna verzija 2k1 koju sam ja koristio nije imao tu opciju. Je'l neko moze blize da mi objasni ovo da ne bi ja na svojim greskama uchio 😀 Mada koliko sam shvatio ima neke veze sa licencom dakle markira 5 diskova i onda nemozes vise da ga koristish ili neshto slichno...

Shta bi sa Lite-om i WinXPKG?

Kakvi bre markeri i kakva licenca. Ima DOS verzija koja nema nikakvu registraciju, niti limited opcije i to je to. O kakvom markiranju ti pricas ?!

Ja isto ne znam o kakvom je markiranju rech... a i ovaj ghost shto sam okachio je dos tako da..

anyway, ovaj winxp key generator shto trazish, to onaj "program" shto daje seriale svih windows-a? Ako jeste, evo okachicu ga... ako nije ****** 🙂

http://users.yubc.net/~denta/serial.zip

pozdrav

Mozes slobodno markirati diskove. To je nova opcija u dos verziji ghost-a 2003. Razloge njenog uvodjenja mozes naci u user manual-u. Prakticno, samo prvi put kada pokrenes ghost na nekom disku on te pita za to, a kasnije vise ne.

Nazad
Vrh Dno