Šta je novo?

Link o tipu koji je objavio svoje photoshop radove?

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pre mesec dva sam na ovom forumu nasao link ka radovima nekog photoshop "gurua" koji je detaljno opisao prepravke koje je vrsio u reklamnim akcijama za agencije u kojima je radio. Ne mogu nikako da ga iskopam, pa ako se neko seca ili moze da ga nadje, molim da postuje link ka diskusiji ili njegovim radovima.

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=35401

PS. Inače link sam našao tako što sam u searchu upisao za reč riba, a za korisnika koji je tu reč napisao bymax-a(jer je pričao kako on kad retušira slike, nema potrebe da ribama do njega radi bilo koje korekcije :mrgreen:) i gle čuda, prvi na listi je baš link koji ti je trebao :)...

Bane® je napisao(la):
PS. Inače link sam našao tako što sam u searchu upisao za reč riba, a za korisnika koji je tu reč napisao bymax-a(jer je pričao kako on kad retušira slike, nema potrebe da ribama do njega radi bilo koje korekcije :mrgreen:) i gle čuda, prvi na listi je baš link koji ti je trebao :)...

:mrgreen: :mrgreen: Ovo je odlicno !!!

Inace tako i ja radim search-eve, najbolji nacin, setim se neke bilo koje iole karakteristicne reci koja je bila u nekom thread-u...

Živeo spam, bez njega nema dobre pretrage !!

drapin je napisao(la):
...

:mrgreen: :mrgreen: Ovo je odlicno !!!

Inace tako i ja radim search-eve, najbolji nacin, setim se neke bilo koje iole karakteristicne reci koja je bila u nekom thread-u...
Pretpostavio sam da tako radiš kolega, inače, ni sam ne znam kako mi reči ostaju u glavi pa i iz topica više od godinu dana starih. Samo što tebi očigledno nije teško da srčneš forum i postuješ link :)...

Nazad
Vrh Dno