Šta je novo?

Link ka sajtu za download mp3-eva...

face

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
650
Kaazaa je vishe nego ochajna.Sad sam je skinuo i instalirao posle duzeg vremena.Jadno zaista, svuda po netu mi je download po 5kbps ovde uzasno sporo po 0.8 Plus iako ogranichim max uploads na 1 opet ih ima po 5-6.:rocket: :rocket: :rocket:
Sad jel zna neko neki link za download mp3 (noviji pesama tipa Eminem:Loose ur self, J.Lo: Jenny from the block, Ashanti:Happy). Naravno ne mislim na www.mp3u.com i slichne vec neshto vishe warez tipa. Samo lupim download bez skidanja nekih programa, pritiskanja milion dugmica itd. Tipoa neki ftp server.Bash sam ocajan nisam nishta nasho. Hvala unapred.:rocket:

face je napisao(la):
Kaazaa je vishe nego ochajna.Sad sam je skinuo i instalirao posle duzeg vremena.Jadno zaista, svuda po netu mi je download po 5kbps ovde uzasno sporo po 0.8 Plus iako ogranichim max uploads na 1 opet ih ima po 5-6.:rocket: :rocket: :rocket:
Sad jel zna neko neki link za download mp3 (noviji pesama tipa Eminem:Loose ur self, J.Lo: Jenny from the block, Ashanti:Happy). Naravno ne mislim na www.mp3u.com i slichne vec neshto vishe warez tipa. Samo lupim download bez skidanja nekih programa, pritiskanja milion dugmica itd. Tipoa neki ftp server.Bash sam ocajan nisam nishta nasho. Hvala unapred.:rocket:

Probaj na googletu ovakav upit(ili slican):
"Parent directory" +Eminem +mp3

face je napisao(la):

Mozda ne koristis kazaa cheater pa ti je rating mali? Meni download poznatih pesama uvek ide oko 5kBps.

Pre svega skini onu "izmenjenu" verziju KaZaa v2.02 na kojoj ti je rejting uvek 1000, gde imaš bezbroj pretraga. I kad kreneš nešto da skidaš uradi find more sources for DL i skida?e ti od više njih. Pa meni sa mega retkim stvarima i lošom vezom uvek drži oko 4 kBps.
A što se uploada sa tvoje strane ti?e - pa UNSHARE-uj pesme!!! :D Ja ?im skinem nešto odma to sklanjam iz sharovanog direktorijuma.

face je napisao(la):
Sad jel zna neko neki link za download mp3 (noviji pesama tipa Eminem:Loose ur self, J.Lo: Jenny from the block, Ashanti:Happy).

www.mp3zzz.ru

Čovek je tražio komercijalne hitove, toga bar ima....

Aha, Kazaa je smorio - poslednjih metar dana kad god sam nesto skidao dodjem do 90-ak% i stane - Remotly Quied[ili kako se vec pise].

Sve te pesme mozes naci na sajtu www.mp3search.com. Cak se i nalaze linkovi za download na samoj naslovnoj strani pa ne moras ni da trazis plus download se odvija brzinom od nekih 5kbps.

Vrh Dno