Šta je novo?

Link - Computer Stupidities By Topic

DS9

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
709
Mislim, cisto jedan zanimljiv link (za one koji nisu videli):
http://rinkworks.com/stupid/

E sad, mozda ce nekom ovo posluziti kao fino mesto za (samo)zadovoljavanje sujete, medjutim posle duzeg citanja ovoga, i razmisljanja, pomislih da nesto od ovoga moze da nas nauci da budemo strpljiviji prema ljudima koji nisu bas upuceni (racunajuci i sebe).
Oni koji uce druge (kako se koriste racunari) mozda imaju najvecu ("eticku") odgovornost, i nije lose stalno imati u vidu da neke stvari (same po sebi) ne moraju da se podrazumevaju; kao i to da razliciti ljudi razlicito shvataju stvari. ...

Smeh zagarantovan!

:D Odlicno !

cheers e svaka cast, gde ga nadje !?!

:D :D :D Apsolutni vrhunac...idem da snimim ceo sajt offline :p

(a i tvoj komentar je na mestu, moze da se primeni (na svu srecu retko !) i na ovaj nas forum...)

Nazalost,
u onim customersima sam pronasao svoju majku. Kad se radi o kompjuterima, ponasa se potpuno isto. S tim sto ona ne zna cak ni dupli klik da upotrebi nego uvek razvlaci i mrcvari one "male slicice" :D po desktopu!

Pozdrav! :(

Hvala na pohvalama, drago mi je da vam se svidja.
Stvarno je ludilo...prvih dana zena `tela da me skenja sto se u sred noci probudim i smejem.

Inace luka.I, (ozbiljno) mislim da bi tvojoj majci (kao sto je mojoj), super pomoglo da malo trenira CD-bukvar.

DS9, ja se nisam upisao, ja sam se Usro od smeha!! :D :D :D :D (D)

E, genije si. Nego, sta ti je to CD-bukvar. Zvuci poznato ali ipak nisam siguran (mada pretpostavljam).

Pozdrav i jos jednom svaka cast!!! cheers :wave;

P.S. luka.L :wave;

na cdu cudo cuci, azbuka se lakse uci

Cd bukvar je softver (na 1 cd) koji su napravili nasi ljudi, i u principu sluzi da se deca od 5 godina pa nadalje, nauce da koriste racunar i da nauce azbuku. Moja sestricina od 4 godine ga koristi bez problema. Super je sto na samom pocetku (na srpskom) daje uputstva kako se koristi mis i jednoklik i dvoklik..., a svo to ucenje je interesantno za decu ("klikni na veliku sarenu loptu"). Nakon resenja ovih stvari, dete moze da bira da li ce da ispunjava bojanku ("photoshop") ili ce recimo da pusti deciju pesmicu (ili nesto drugo) ili uci slova. Ima dosta stvari da se bira, tako da ce ovo relativno dugo drzati paznju dece, koja (generalno) nisu bas uzor strpljivosti (blago receno) [those little bastards]:)

Meni licno, je ovo super za ucenje starijih ljudi koji po pravilu misa u ruci drze k`o da ima zilete po sebi. Ovo im dobro dodje zato sto posle samo nekoliko pokusaja ukapiraju sta trebaju da rade, a i kada pogresno urade, dobiju (na srpskom) odgovor, pa se relativno brzo ispravljaju i oslobadjaju (straha "da nesto ne pokvare").
Ja sam ovaj disk dobio, a cuo sam da ga ima po knjizarama. Na zalost sad ne mogu da ga proverim (ko su i gde su autori, i gde moze da se naruci) jer izgleda da (uopste) nece da radi pod WinXP.
Pod WME, W98 i W95 nema problema (za w2k ne znam). O ovome sam i postovao pre mesec i kusur, i dobio sam par dobrih saveta (za budzenje cd bukvara sa w98 na wxp), ali kako mi je bilo kabasto da ih isproveravam, to jos nisam uradio posto mi nije bilo previse hitno. U svakom slucaju, ako nekome cd bukvar radi pod XP bicu mu vrlo zahvalan ukoliko to prijavi.

&pozdrav!

P.S.
"One lady, in an Excel class, was having a terrible time with the mouse until the instructor noticed that she was literally pointing with her finger and clicking the mouse."

Re: na cdu cudo cuci, azbuka se lakse uci

DS9 je napisao(la):
Cd bukvar je softver .......

Razumeo!

P.S.

Customer: My computer is broken!!
TS: And what's wrong with him?
Customer: I DON"T KNOW!!! Just HELP ME!!!

:D :D :D :wave;

Nazad
Vrh Dno