Šta je novo?

Linija preko ekrana!

zveronja

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2008
Poena
304
HELP!

Vec sam pisao da imam problem sa monitorom , monitor mi je bio u servisu sve do danas, zamenili su mi displej koji sada prosto blista koliko je nov, ukljucio sam ga, radio je pola sata normalno i onda bam iznenadjenje decenije! Raspametio sam se za celu narednu godinu kada sam video liniju posred ekrana!

Ne bih znao kako da je opisem, nije da je obicna mrtva crna linija, izgleda kao da iznutra malko treperi. Staticna je, tu je i kada izvadim kabal od monitora iz ulaza na grafickoj, znaci sve vreme je tu. Uzasno podseca na liniju koju sam opisao kod prethodnog problema, samo sto se nalazi vise pa upadljivije bode oci, plus ispod nje je normalna slika, dok je ispod prethodne malcice podrhtavala.

Pomagajte! Plasim se da je servis opet jedino resenje, a ne znam kako bih izdrzao jos mesec dana bez monitora!

Poslednja izmena:
Sta mislis da mozes drugo da uradis, nosi opet u servis, sto pre odneses pre ce da ga zavrse ;)

Bilo bi mi lakse kad bi mi neko rekao - lose si ubacio kabal, pa je pregorelo to i to-, -to ti je do graficke- nego opet da se bakcem sa servisom u dalekom Beogradu. U dilemi sam da li da se naviknem na liniju ili da ga opet saljem na mesec dana. :) Dobro, nisam u dilemi, ali uzasno me je pogodio kvar odmah nakon sto mi je stigao monitor iz servisa!

A i sama linija ne deluje kao ozbiljan kvar. Cini se kao da bi i sam mogao da ga sredim samo da znam malo vise o monitorima..

Poslednja izmena:
Ako nemas iskustvo stim servis je opet najbolje resenje, probaj uslikaj bar da nam kolko tolko pokazes sta je u pitanju.

Bilo bi mi lakse kad bi mi neko rekao - lose si ubacio kabal, pa je pregorelo to i to-, -to ti je do graficke- nego opet da se bakcem sa servisom u dalekom Beogradu. U dilemi sam da li da se naviknem na liniju ili da ga opet saljem na mesec dana. :) Dobro, nisam u dilemi, ali uzasno me je pogodio kvar odmah nakon sto mi je stigao monitor iz servisa!

A i sama linija ne deluje kao ozbiljan kvar. Cini se kao da bi i sam mogao da ga sredim samo da znam malo vise o monitorima..

moze biti i graficka..... probaj jos negde ako imas mogucnost...

Srecna vam nova! Jedna radosna vest za sve - povukla mi se linija! Ne sumnjam, naravno, da ce se opet vratiti! Sa tom informacijom, da se linija pojavljuje nakon sto je monitor izvesno vreme ukljucen, je l pada nekome na pamet sta moze da bude?

Linija preko ekrana ili bolje receno "linzdetina" to je moj problem. :( Proverio sam sve kablove, poskidao drajvere sa neta, palio, gasio komp i nista. Linija stoji i nervira me. Evo slike:

monitor.png

Ako je neko imao isti problem molim da mi pomogne tnx...

Danas sam krikljucio monitor na drugi komp i ista greska mi se javlja. Znaci do monitora je!

Pa iz screenshot-a se nista nece videti kod nas, tj. linija je samo kod tebe!!:wave:
Moras uslikati foto aparatom!;)

Linija preko ekrana ili bolje receno "linzdetina" to je moj problem. :( Proverio sam sve kablove, poskidao drajvere sa neta, palio, gasio komp i nista. Linija stoji i nervira me. Evo slike:

monitor.png

Ako je neko imao isti problem molim da mi pomogne tnx...

slika je savrsena :)

Nemam photo aparat pa sam snimio web kamerom. Mislim da se vidi problem iz prilozenog. :)
vlcsnap-2012-02-14-01h03m27s226.png

vlcsnap-2012-02-14-01h02m27s120.png

Hajde momci pomozite, da li ima leka za moj problem ili da nosim kod majstora?

pa sem ako ne umes da lemis, nosi majstoru... a i on tesko da moze mnogo...

Nisam nikad video "tanju" liniju, te mi svasta pada na pamet, ali sve je samo nagađanje bez otvaranja...

Nazad
Vrh Dno