Šta je novo?

Lines

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Izvinjavam se shto postavljam ovako glupu temu ali me interesuje gde imaju da se skinu linijice,znaci ona igra gde se slazu loptice i kad slozish pet u redu nestanu...
Naravno da budu besplatne...Unapred hvala

Niko bash ne zna,aj ljudi neko mora to da ima,treba mi za mamu,prpishtacu pored nje,oce linijice a ja ih nemam:(

Izguglaj Bubble Frenzy. Shareware je, ali je 100% funkcionalna i ne istiche joj "rok upotrebe"

Shiki Mozak je napisao(la):
Niko bash ne zna,aj ljudi neko mora to da ima,treba mi za mamu,prpishtacu pored nje,oce linijice a ja ih nemam:(

Nije nikakva prozivka...samo da te spasem :)
A linijice su bas OK, bar meni.

Ma skinuo sam ih i sav srecan oodneo i snimio na komp i kaze pa nisu to ko one stare,imala je neke bajate na p1 i za te se vezala,a nece nishta drugo da igra...

Ako mislis na Lines sa Zlobom i Šmirom, ostavi mail pa ću ti poslati. To je najkomplikovanija igrica koju igram :)

Zahvaljujem na linijicama:)

Javi ako pređeš 2600 :D

Ne igram ja,vec rekoh, akoliko vidim rekord je vec posle dana doshao do 1000 i neshto:)

знам да је стара тема, ал и мене мучи исти проблем (тј малтретира ме кева). ја јој скинем модерне линије она оће оне старе. ако неко има нека пошаље на [email protected].
захваљујем!

видео сам ја те бесплатне онлајн линије и раније, ал тражим ону стару стару верзију која се игра са рачунара (офлајн). чини ми се да су ту верзију руси направили...

Verovatno je to ova verzija koju je rektum linkovao ;). Najjaci lines ikada :)

да да то је то! хвала!

Nazad
Vrh Dno