Šta je novo?

"limitiran" XP i kablovski internet

gaca1

Slavan
Učlanjen(a)
18.07.2005
Poena
309
Bratancu su ljudi iz SBB-a rekli da mu je windows
limitiran i da zato ne moze na net? I da mora da se reinstalira.Isti taj XP SP2 kod mene radi normalno na wireless-u.
Sta mislite o ovom "objasnjenju"

Moguce da se loguje na win na nalog sa ogranicenim mogucnostima (nije admin)... a najverovatnije su baje iz sbb/a limitirane iq/om pa ih mrzi da rade svoj posao ;)

Pa pazi ovako, ako nema kreiranih acc-a ( to znaci da je on admin ), onda ne moze da bude nikako limitiran ... U tom slucaju dolazi u obzir ono sto je MrSa rekao MrSa, da su ovi iz SBB-a ograniceni IQ-om ... ne vidim drugo logicno objasnjenje ... :smoke:

Man-Wolf je napisao(la):
ovi iz SBB-a ograniceni IQ-om

Da nisu pak ICQ-om :d

Pored gore navedenog razloga je moguce da nisu kod sebe imali odgovarajuce drajvere za modem ili pak modem pa su to smislili da nebudu oni krivi vec gacin bratic.

Poslednja izmena:
ma cak su doneli i drugi modem i opet nista :crash:

Njihov princip je, da ako je modem logovan, dalje ih se ne tiče. Šta ti radiš sa svojim računarom, tvoja stvar. U svakom slučaju, ne postoji limitiran XP, nego problem je što oni ne znaju da ga poteraju. Proveri da li su instalirani USB ili drajveri za mrežnu (zavisi na šta je vezano). Vidi, nađi originalni CD za matičnu, jer to imaš sve tamo. Znam da to hoće da zaj...

Jeste, ET mortar,
problem je bio USB-samo sam ga ubo u drugi i radi.
Hvala na savetima

Nazad
Vrh Dno