Šta je novo?

Limitiran download Telekom ADSL

new user

Slavan
Učlanjen(a)
18.01.2006
Poena
320
Problem sa konekcijom ogleda se u sledecem: Skidanje bilo kakvog sadrzaja sa normalnih sajtova je ograniceno na brzinu do 32kb/s. Torenti se skidaju normalno oko 150kb/s. Veza je 1,5 Mb.
Nadam se da neko ima ideju?Hvala.

Bilo koji browser?

Da, probao sam u Firefox-u, Operi i Chrome-u..

Problem sa konekcijom ogleda se u sledecem: Skidanje bilo kakvog sadrzaja sa normalnih sajtova je ograniceno na brzinu do 32kb/s. Torenti se skidaju normalno oko 150kb/s. Veza je 1,5 Mb.
Nadam se da neko ima ideju?Hvala.

Znaci cim ti rade torrenti da nije problem do Telekoma nego nesto do tebe. Jer da Telekom limitira download onda bi ti pre limitirali torrente jer tu ide mnogo veci saobracaj nego sto je na http-u. Ili jednostavno pozoves tehnicku podrsku Telekoma i kazes da imas problem pa da ti kazu sta i kako da radis da bi otklonio problem ili ako neces sa njima da se bakces onda jednostavno ako znas reinstaliraj Windows pa vidi hoce se i posle toga isto ponasati.

Ma i meni je to cudno, obicno su torenti problem. Nisam malo pre napisao, ja mogu da otvorim vise linkova za download istovremeno ali ni jedan ne predje 30 kbps..
U svakom slucaju zvacu Telekom ili cu reinstalirati Win ali rekoh prvo da se konsultujem sa pravim strucnjacima na Benchu..
Hvala.

A speedtest kaze ?

Koliko znam kod nas jos uvek nije uveden limitiran DL.

Sve je u redu. Malo je veci ping.
Pokusaj sa DL menadzerima, vise konekcija. Kod mene je podeseno da skida po 3,4 fajla istovremeno (podeljeno na 3 konekcije, svaki fajl) i postizem maks. brzine.

Probaj nesto sa download.com, koja je tu brzina?

probaj neku linux distribuciju da skidas.

Uh iznenadjenje, sa download.com skida brzinom izmedju 30kbps i 50kbps non stop varira..

^ verovatno mislis na KB/s ;)

hvala ljudi u svakom slučaju, isprobavaću još neke mogućnosti pa javljam ako nešto upali..

Nazad
Vrh Dno