Šta je novo?

lightwave 7

Iguana

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
da li neko ovde koristi lightwave 7 ili 6? pitam jer imam problem sa izgledom tekstura na subpatch objektima.
Milos

silvereye je napisao(la):
da li neko ovde koristi lightwave 7 ili 6? pitam jer imam problem sa izgledom tekstura na subpatch objektima.
Milos

Ja ga koristim, ali ti ne bih mogao pomoci bez nekog detaljnijeg opisa problema,...

Da li si pogledao u uputstvu ?

ma uspeo sam da nadjem resenje. Ako te zanima idi na sajt toonafish.nl i tu ima jedan jedini tutorijal koji to pokriva ali radi.
BTW da li si skinuo update na 7b . Patch sam po sebi relativno i nije velik ali je newtek-ov server zaista preopterecen. Da li si mozda negde nasao plugin vertibevel , na nekom warez sajtu? To je onaj, sigurno vec i sam znas, plugin za grupno bevelisanje. da li si negde nasao i messiah plugin?

Mnogo pitanja
ako imas vremena posalji mi neki od svojih radova. bas me zanima sta moze biti uradjeno u ovom programu

silvereye je napisao(la):
BTW da li si skinuo update na 7b . Patch sam po sebi relativno i nije velik ali je newtek-ov server zaista preopterecen.

Nisam,... posto sam cuo da ti patchevi traze dongle da bi radili,... tj ne moze da se updateuje pirat verzija programa.... a nesto nisam ni imao vremena da probavam....

Da li si mozda negde nasao plugin vertibevel , na nekom warez sajtu? To je onaj, sigurno vec i sam znas, plugin za grupno bevelisanje. da li si negde nasao i messiah plugin?

Ne :(, sa LW-om je prilicno tesko naci warez pluginove,....

Mnogo pitanja
ako imas vremena posalji mi neki od svojih radova. bas me zanima sta moze biti uradjeno u ovom programu

LW je prilicno dobar za TV i filmske animacije, Babylon5, StarTrek i gomila serija radjene uz pomoc njega,...

Ja sam ranije mnooogo vise radio u njemo nego sada jer jednostavno ne mogu da stignem...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno