Šta je novo?

Lightroom 5

Uzmi probaj trial, pa vidi. ;)

Ja djuskam ovaj novi LR v5, kod mene istom brzinom radi kao i cetvorka, dosta gnjavi u pm..

Sta gnjavi posebno? Realno ni cetvorka nije shampion brzine ali meni je sasvim ok.

Gnjavi kad importujem fotke, kad klikam gore desno onaj meni, lag je i po 2 sekunde..u editovanju nema laga..

Evo i ja da se pridruzim, cim sam instalirao smucilo mi se. Isto je spor, ja sam stavio 64-bit. I nisam nesto se mnogo majao, ali deluje malcice drukacije, a osecaj je isti, ta usporenja su iritantna.
Ocekivao sam ubrzanje, jer to usporenje smatram za ozbiljan bug.

Isto tako im je i Acrobat postao puz, kao se pokrene, onda se zakoci, pa dok ucita...

Mozda laguje i zbog veceg broja preseta, nisam pametan, ali za mene nije ni na granici upotrebljivog ovaj program.

Mozda laguje i zbog veceg broja preseta, nisam pametan, ali za mene nije ni na granici upotrebljivog ovaj program.

Ja mislim da su lenji, i da se ne trude mnogo oko performansi.

A i da je do preseta, treba da ih u pozadini polako ucitava, a ne da zagusi ceo program odjednom.

Eno Djole iskesirao full verziju. Gospodin covek ili __________ :d
Realno, ni krekovanu verziju ne bih drzao na racunaru kad je ovako losa optimizacija.

^pravo mucenje raditi u lr, videcu ovih dana kako ide na drugoj konfi, mada i ova na kojoj radim u njemu je quad sa 8gb rama i ssdom od 240gb.

^pravo mucenje raditi u lr, videcu ovih dana kako ide na drugoj konfi, mada i ova na kojoj radim u njemu je quad sa 8gb rama i ssdom od 240gb.

Pa ne verujem da ce biti mnogo bolje, to je sasvim pristojna konfiguracija. Ako tu ne radi, nece nigde.

Vrh Dno