Šta je novo?

Licenca za live Youtube stream-ovanje?

gmlale

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
Mobilni telefon
063626864
Pristup internetu
  1. Optički internet
Potrebno mi je povremeno (jednom u deset dana po sat dva) live emitovanje na Youtubu i naravno ti bi snimci kasnije bili dostupni za gledanje. U pitanju je pravno lice, imamo kreiran Youtube kanal i interesuje me kakvu licencu bi trebao da kupim i preko koga u Srbiji to mogu da odradim?

Preduslovi za uživo strimovanje su barem 50 subskrajbera, napredno potvrđen nalog i strpljenje narednih 24 sata od zatraživanja da se funkcija omogući:
i nije potrebna nikakva licenca, već se napredna potvrda naloga (ne verifikacija kao kvačica) obavlja telefonom, fotografisanjem ličnih dokumenata i video snimkom ili na osnovu pravljenja istorije kanala (stvaranje dobre reputacije postavljanjem raznog sadržaja). Ovo mogu biti i originalni snimci koje ćeš okačiti kao privatne pa kroz neko vreme to sistem prepozna kao pouzdanog i autentičnog kreatora.

Da li pre svakog live strema trebam 24 casa ranije najaviti?

Nakon sto podnesete zahtev za verifikaciju morate sacekati 24h kako bi mogli da kreirate live stream. Nakon toga mozete a i ne morate unapred najaviti live stream (npr. Mozete ga jednostavno kreirati 5minuta nego sto pustite live signal)

Ili može postaviti live sa odobravanjem vremena na njegovom kanalu, live je ali ništa se ne dešava do tog i tog trenutka.

Vrh Dno