Šta je novo?

Lian Li PC-A06B i HR-01 plus

Ja ne bih imao hrabrosti da rizikujem. Ako uzmes u racunicu da ti ploca nije montirana direktno na desnu stranicu kucista nego ide razmak, unutrasnji lim, nosaci, debljina same ploce i procesor koji se izdize na njoj.....

@Lazni_Kazanova,da i ja razmisljam kao i ti ,ali reko ajd mozda neko vise zna:(...bas mi zao.Dosta mi vise ovog ogromnog chieftec-a...@OCz znam gledao sam i to kuciste to je skoro isto samo je sire,ali je problem kod njega sto ga kod nas nigde nema ili barem ja nisam nasao .A06B je dobavljiv kod nas.

Poslednja izmena:
Gigatron dovlaci na svakih mesec-dva robu i narudzbine sa caseking sajta. Kontaktiraj nekog odande pa vidi kada bi stizala sledeca porudzbina ako bi sada porucio. Ne znam odakle sve Emmi dovlaci, ali i kod njih je slican princip. Moguce je isto sa caseking-a. Sibni PM Chinaskom ili Duke Nukem-u sa foruma pa ih pitaj da li mogu da ti dovuku to kuciste i za koji vremenski rok, ako ne onda definitivno vidi sa Gigatronom.

Hvala puno na informaciji:wave:.Prvo da prodam ovo moje kuciste pa idemo dalje.

Meni isto stoji gigantski Chieftec na terasi jer mi se smucio hahahah :)

I nije bas tako Chiefec los to je verovatno najjace kuciste koje je napravljeno,samo mi je dosadilo i promenio bih ga.Inace mene je sluzio i sluzice svakoga dobro:)

Uzecu opet Chieftec sl meseca hahahah :)

chieftec je pravio odelo za alkatraza u crysis2, kao i dodatke za powermod i maximum armor.

:D :Klanjanje

Poslednja izmena:
Nije daleko od istine, ovaj moj me služi 8 godina i ko nov je. Jedino što moram da smislim kako da izbušim rupe za 12-ce. Mada već odavno planiram da uzmem neko koje bolje suzbija buku , poput Cosmos-a, ali uvek pare odu na nešto drugo :)

Poslednja izmena:
Nije daleko od istine, ovaj moj me služi 8 godina i ko nov je. Jedino što moram da smislim kako da izbušim rupe za 12-ce. Mada već odavno planiram da uzmem neko koje bolje suzbija buku , poput Cosmos-a, ali uvek pare odu na nešto drugo :)

ja izbusio rupe za dvanaesticu na jednom kucistu za side stranicu, dobio sam rezonanciju prasinu i strahovitu buku tako da to ne savetujem nikako iz licnog iskustva.
javljaju se turbulencije tipa poletanja helikoptera sa adekvatnim zvukom.
busenje ipak treba prepustiti ( dobrim )fabrikama jer kada vazduh prolazi kroz mnlogo malih otvora, oce ponekad i da zasvira, ako se potrefe oscilacije.

Hehe, mozda je resenje staviti lepo ram sa mrezom za komarce :)

Vrh Dno