Hattala
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.05.2007
- Poena
- 495
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Dakle , potrebna pomoc oko ubacivanja ovog LIAN LI rgb na ovu plocu : Asus rog strix ,sa napajanjem Dark 12 1000W . Da ne bi nesto spalili sin i ja , ako nekome nije mrsko da mi/nam precizno napise step by step
.
Hladjenje je Kraken Z73 ( na kojem cemo zameniti orig fanove za ARCTIC P12 PWM PST A-RGB cim stignu ) . Na kucistu Fractal Design Meshify 2 XL TG smo napred ubacili fanove Alpenföhn Wing Boost 3 ARGB Triple 140mm .
Znaci sumirano : trebali bi da ubacimo ovaj Lian Li i kada stignu Arctic rgb fanovi i da pri tom ne shebemo nista
. P.S. ARCTIC su mi preporucili na Benchu u posebnom threadu...ako je u medjuvremenu izaslo nesto " bolje" moze i preporuka .
Hvala unapred .
....ako ima kojeg znalca u KG Citiju koji bi svratio na kafu/pivce/tortu/prase ..i da to uglavi , mojoj sreci nigde kraja
.
Hladjenje je Kraken Z73 ( na kojem cemo zameniti orig fanove za ARCTIC P12 PWM PST A-RGB cim stignu ) . Na kucistu Fractal Design Meshify 2 XL TG smo napred ubacili fanove Alpenföhn Wing Boost 3 ARGB Triple 140mm .
Znaci sumirano : trebali bi da ubacimo ovaj Lian Li i kada stignu Arctic rgb fanovi i da pri tom ne shebemo nista
Hvala unapred .
....ako ima kojeg znalca u KG Citiju koji bi svratio na kafu/pivce/tortu/prase ..i da to uglavi , mojoj sreci nigde kraja