Kostam
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.05.2009
- Poena
- 169
Uzeo sam ovaj Tv ( http://www.lg.com/rs/tv-audio-video/televizor/LG-3d-televizori-42LX6500.jsp ) pre nekoliko meseci i stvarno je bez greske sto se svega tice, ali je pre nekoliko dana poceo da me zeza kada hocu da pustam bilo koje video fajlove preko njega putem Usb-a. Pustao sam do sada sve zivo preko njega preko Usb-ova od 2 gb, jedan od 8 gb i preko eksternog Hd-a od 250 gb. Pre nekoliko dana sam pustio normalno seriju preko ovoga od 8gb i cim pokusam da pustim, tv se resetuje i od onda preko tog usba ne mogu da pustim nista vise da se isto ne ponovi. Poslednjih nekoliko dana sam gledao i dalje sve preko eksternog Hda normalno, dok od sinoc nije poceo na isti nacin da se resetuje i ne prihvata vise ni Hd. Znaci Tv ih vidi regularno, mogu da udjem na sadrzaj Hda i Usba, ali cim pokusam da pustim bilo koji video fajl, jednostavno se resetuje Tv. Instalirao sam poslednji Fw, mada ni ovaj sto sam imao nije mnogo stariji, nije pomoglo. Preformatirao sam flesic, nista i dalje. Da, a najzanimljivije je to sto mi treci flesic od 2 gb koji ne koristim preterano i dalje radi i preko njega moze da se pusta video sadrzaj. Znaci kao da mi iskljucuje jednu po jednu memoriju preko koje pustam filmice, serije itd. Nisam pametan sta da radim vise, pa ako ima neko neku ideju, neka bude ljubazan da podeli. Hvala unapred