Šta je novo?

LG W2486L monitor, nedoumice...

kosta10

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2007
Poena
440
Naime, ovaj LG monitor vise klase za mene je gotovo savrsen,citao sam neke testove,pa me izuzetno zanima da li je neko vec kupio ovaj monitor i kako se pokazao u radu. Sudeci prema testovima,svi ga hvale,bilo sto se dizajna bilo sto se kvaliteta slike tice.

E sad,ljudi sa Benchmark sajta su,bilo slucajno bilo namerno(ne bih da sudim,ima ko ce da sudi o tome) pogresili i stavili da ovaj monitor W2486L ima nativnu rezoluciju od samo 1680x900,sto je apsolutno nemoguce,jer je po svim specifikacijama na zvanicnom sajtu, a i na prodavnicama sirom neta,navedeno da je nativna rezolucija FULL HD 1920x180 16:9 odnos stranica.

Svako ko procita test ovog monitora na Benchark.rs videce da se specifikacija razlikuje od zvanicne,e sad kako to, mene bas interesuje...

link je http://www.benchmark.rs/Benchmark-testovi/Monitori/LG-Flatron-W2468L.html

Da taj model ima full hd rezoluciju tj 1920x1080 (LG Flatron W2486L-PF), citao sam o njemu i svi ga uglavnom hvale, polako pocinje talas novih lcd monitora sa led pozadinskim osvetljenjem koji donosi bolju sliku od klasicnih lampi, trenutno su skupi ali vremenom ce im padati cene, cisto kao jos jednu opciju za razmisljanje pogledaj slicnu stvar iz samsungovog tabora, tj samsung XL2370, full hd, led backlight, vga, dvi, hdmi, 2ms (gtg).....cena oko 350e, nadam se da sam ti malo pomogao ;)

I mene jako zanima ovaj lG da li bi mogao neko da mi kaze gde bi mogao da ga pazarim i koja mu je priblizna cena!!!

Vrh Dno