Šta je novo?

LG U8360 - Pitanje

Lazaboj

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
345
Imam malu dilemu.Razmisljam se da kupim LG U8360 ali cim uzmem drugov U8180 prodje me zelja.Nervira me onaj hod koji ima telefon kad je otvoren.Imam osecaj da ce gornji deo da otpadne.Sad sledi pitanje!Da li je isto i sa U8360,da li se gornji deo pomera par milimetara?Da li je neko imao problema zbog toga.Ovaj put ostavljam samo jednu temu. :p

Moj brat ima LG U8360. Telefon se otvara bas kako kazes ali gornji deo moze da se pomeri jos par milimetara. Sad dali je to dobro ne znam, moj brat to ne radi, ali uglavnom moze da se pomeri.

ako je isti princip otvaranja kao i kod 8180, onda verovatno seta i na 8360...
pogledaj princip kako su uradjena vrata na motoroli v980 ili samsungu e715, sa slike ces videti da tako konstruisana vrata manje setaju...

Imam priliku da se povremeno igram sa SAMSUNG Z107.Preklop je odradjen savrseno,ni mikromilimetar pomeranja nema.Izvanredno.Ponadao sam se u vezi U8360 da se seto promenilo u odnosu na starije modele.Motorolu sam takodje cackao ni kod njega preklop nije tako cvrst,nije los daleko od toga ali sam i dalje pod uticajem SAMSUNG-a.

Tel je skroz ok za te pare je ultimativni best buy 3g,baterija 1400mha koja traje opusteno 4-5 dana uz igranje,gprs i slusanje muzike ponavljam za te pare nema ni priblizno dobrog fona drugih proizvodjaca

ivke76 je napisao(la):
Tel je skroz ok za te pare je ultimativni best buy 3g,baterija 1400mha koja traje opusteno 4-5 dana uz igranje,gprs i slusanje muzike ponavljam za te pare nema ni priblizno dobrog fona drugih proizvodjaca

jedino sto mene nervira kod tog telefona, je tastatura slabog odziva, pa kucanje poruka zna da iznervira ponekad, ali ovako za te pare telefon nudi mnogo.Slazem se potpuno za sve to sto je ivke rekao, best buy!

stvarno mi nije jasno kako LG nije resio taj lag kad se kuca sms poruka, iz modela u model se prenosi ta za*ebancija koja je (bar mene) toliko nervirala da je bio jedan od razloga zasto sam prodao taj telefon..
jedino baterija,koja je pravo cudo od 1400mha,trajala mi je skoro 7 dana

Ne brine mene kucanje poruka vec to sto telefon ima nepotreban hod.Citao sam "ispovest" na drugim forumima da su se LG kvarili bas zbog toga.Ne znam da li je tako ali tako rekose.

pa ako pocne da se klima preklop, velika je verovatnoca da ce flet brzo otici... a koliko sam cuo ni softver im nije bas najstabilniji, zna da puca od puno koriscenja gprs-a....

Kasno videh ovaj thread, ali ciu ipak odgovoriti, nadam se da nisi totalno odvucen od LGa. Imam LG8330, moj ortak ima8360. Istina je da se na mom tel-u vratanca malko klate kad se skroz otklopi, u pocetku me je nerviralo, ali sada to i ne primecujem, jedino kada sedim u autobusu a on skace po dzombama. Lag na tastaturi jeste smor, ali se i na to naviknes, uhvatis mu caku i samo kucas. Za kintu za koju se 8360 prodaje kod nas, definitivno je best buy, kamerica od 1.3 MP je super, prosiriva memorija, mp3, BT,... Uz Operu mini na njemu, ne treba ti komp ,)

Pogledajte http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1075/LG/U8290

Ima iste karakteristike kao U8360 koji ja imam !
1.jpg

Vrh Dno