Jel je bolji UR81 od nano sto si naveo?Ti nano 753 / 763 / 783 su dobrano lošiji od npr UR91 koji ima bolje osvetljenje i odlične uglove gledanja. Pričam iz ličnog iskustva.
Jel je bolji UR81 od nano sto si naveo?Ti nano 753 / 763 / 783 su dobrano lošiji od npr UR91 koji ima bolje osvetljenje i odlične uglove gledanja. Pričam iz ličnog iskustva.
Cena je super, kupuj!Sta mislite o ovoj ponudi? LG OLED55C31LA, trenutno je u T….med.. oko 165000. Da li je to ok cena za 55 inca?
C3 ima veći brightenss to je glavna razlika.Koje su razlike izmedju C2 i C3?
Mislim da C3 ima i DTS, a da C2 nema.Koje su razlike izmedju C2 i C3?
I ja gledam isto taj i nadam se da mozda jos malo dole, ali teskoSta mislite o ovoj ponudi? LG OLED55C31LA, trenutno je u T….med.. oko 165000. Da li je to ok cena za 55 inca?
U s..pp….u je bezobrazno skup. A ovamo i ja gledam, ali nisam nikad nista porucivao od njih, pa sam malo skeptican. Na ostalim mestima je sve oko 180k.Ima i dalje u s..pp….u i c.sh..u Ne znam samo da li je ok da porucujem od njih. Ovamo sam mogla da proverim da li je otvarana kutija, da im mozda nije bio izlozbeni model 😬
164.000 je u sh......U s..pp….u je bezobrazno skup. A ovamo i ja gledam, ali nisam nikad nista porucivao od njih, pa sam malo skeptican. Na ostalim mestima je sve oko 180k.
Koji brend je kupio za tih 60k din?Evo kako je prosao moj prijatelj sa "jeftinim" tv-om 90k dinara. Kupio lg taj neki nano sto spominjete i na kraju mu hbo zapinje, blokira, izbacuje. Verovatno mu je slab procesor, ne znam. On je hteo da uzme vecu dijagonalu, posto je vec imao smart lg i sve je bilo super radilo, ali je bio mali. Brat kupi za 60k, 70inca ogroman tv, posle manje od godinu dana, fleke na ekranu, probija neko svetlo. Nazalost ako hoces dobar tv moras da das i mnogo para
To mi i nije toliko bitno posto soba gde ce biti tv nije izlozena direktnom svetlu. Onda cu verovatno da idem na C2, jos samo da uspem da ga nadjem za nekih 130k...C3 ima veći brightenss to je glavna razlika.
Razlike su bas minimalne. Ja treba da predjem sa 65' C2 na 77' ukoliko uspem da prodam moj. Manje vise mi je svejedno da li ce sledeci biti C2 ili C3.Koje su razlike izmedju C2 i C3?
Siguran sam da se necu pokajati ni sa jednim OLED-om jer do sada sam imao prilike da gledam samo na Philips 707 i ono je fantazija. Kapiram da je C2 bolji ili jednak kao Philipsov model. Soundbar cu uzeti sigurno jer ce mi tv sluziti bukvalno samo za gledanje filmova i serija u 4k, kablovsku nemam niti cu je uvoditiJa imam c2 i mogu da kažem da se nećeš pokajati. Jedini savet ako ti budžet dozvoljava jeste da uzmeš neki kršteni sound sistem, da li av ili soundbar ma tebi je.
Toshiba nekiKoji brend je kupio za tih 60k din?
77 za 390k. Nekako mi to još uvek puno, ali opet oled i veličinaPo meni je ok cena, uz 5 god garancije.... ako ti ta dijagonala odgovara. Ja danas prvi put proverih na svom C8 Oled 55 statuse, skoro 16.000 radnih sati za 4+ godina, i nema burnin. Presao bih na 65, ili jos pre na 77 inca ako se ukaze prilika, i ispod C serije ne bi isao.
Imas na KP taj daljinskiZnači ne može drugačije sem da se kupi taj daljinac ?Zanimljivo ,nisam ni znao da postoje takve vrste servisnih daljinaca. Hvala 🍺
Može i bez servisnog daljinca , imaju dva načina još...na mom C1 radi , trebalo bi i na C3 kao i na ostalim lg televizorimaDa li možda neko zna kako proveriti potrošene sate gledanja na C3? Ono što vidim na yt settings/general/devices ne postoji ta opcija kod mene.Samo my devices i tu nema nigde opcija da se provere radni sati. Čitam na netu da to valjda zavisi od regije u kojoj je tv registrovan u evropi 🤔 dosta njih nema tu opciju ni na C2 .Ima li neka zaobilazna varijanta da se to proveri ?