Šta je novo?

Kućna multimedija LG televizor i soundbar

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

BL72OK

Zapažen
Učlanjen(a)
30.01.2024
Poena
1
Zdravo, posto nisam toliko strucan za odabir televizora, zamolio bih nekog da mi pomogne oko kupovine istog. Televizor se korsiti za prosecnu kucnu upotrebu, gledanje kablovske, filmova, yt videa, sporta... Da krenemo od budzeta posto je to prva odrednica. Recimo da je gornja granica 115.000, preko koje ne bih isao. Druga stvar je diagonala koja treba biti iskljucivo 65". Fan sam LG zbog dugogodisnjeg koriscenja i tesko da bih se odlucio za kupovinu druge marke. Malo sam pretrazivao po sajtovima lokalnih prodavnica i dosao do nekog uzeg izbora.
Naime, u trci su:
Od skupljih:
  • LG 65QNED80T3A.AEU koji je navodno na popustu 110.000 (ne znam da li smem da pisem ime prodavnice), zanima me takodje sta mislite da li je to dobra cena.
  • LG 65UT91003LA koji je takodje na popustu 105.000
I od jeftinijih (uz koje bih kupio soundbar koji bi upotpunio dozivljaj (kao i budzet), ukoliko me ne uverite da je velika razlika izmedju gore navedenih i sledecih modela televizora):
  • LG 65UR81003LJ.AEU na popustu 85.000
  • LG 65NANO82T3B na popustu 80.000
  • LG 65NANO763QA.AEU na popustu 80.000
Takodje mi treba savet oko kupovine soundbara ukoliko dodje do iste. Zvucnik bi mi koristio kao dodatno poboljsanje zvuka sa tv i eventualno za neku (ne glasnu) muziku.
Razmisljam izmedju:
  • LG S60Q na popustu 26.000
  • LG S65Q na popustu 32.000
  • JBL Bar 2.1 Deep Bass (MK2) na popustu 30.000
Zamolio bih vas da pored konkretnog odgovora napisete vas redosled od 1 do 5 (od po vama najboljoj kupovini do najgore).
Hvala unapred svima, Pozdrav

Nazad
Vrh Dno