Imam ovaj tel skoro 2 meseca (uzeo preko Telenora) i generalno sam zadovoljan njime (prethodni bio l9 optimus). Imam poslednji update koji lg nudi (v10f), nisam ga rutovao.
Ima par stvari koje mi smetaju pa bi hteo da ih sredim:
1. Kada je fon u stand by (miruje, ugasen ekran) i stigne mi tipa sms, ili mejl, ili nesto na viber/whatsap, zvuk obavestenja bude drugaciji od definisanog, cuje se samo "bip", a u profilu mi je drugi zvuk podesen. Ovo se cesto ali ne i uvek desava. Ima li jos iko ovakav poblem? Inace, koristim "sound profile lite" za definisanje zvukova (posto koristim vise profila), ali i u "fabrickim" podesavanjima je definisan isti zvuk za sms/mejl...a on odsvira drugi kada nesto stigne a fon je pi tome u stand by.
2. Primetio sam da mi navigacija preko google maps ne radi. Desava se da vrlo brzo izgubi gps signal, i onda ga dugo trazi, i tako u krug, a cini mi se da i kada ponadje signal, ne prikazuje na mapi tacnu lokaciju gde se nalazim (kao da omasi za 50-100m)? Kako ovo srediti?
3. Hteo bi da instaliram iGo. Moze neko da mi pusti link da ga skinem, i mape balkana i zemalja u okruzenju? Potrebno je da iGo instaliram na sd karticu. Da li je u ovom slucaju potreban rut? Ukoliko da, molim za link sa instrukcijama kako to uraditi.
PS. instalirao sam neku verziju iGo na sd karticu (da ponovim, fon nije rutovan), medjutim imam problem da svaki put kako pokrenem iGo moram da prodjem kroz ona inicijalna podesavanja kao pri prvoj instalaciji, ali program posle par minuta pukne (izbaci me u meni)...takodje, mislim da mu jako dugo treba da uhvati gps signal (iako mi je net upaljen)
4. Koju aplikaciju predlazete umesto fabricke QuickMemo+. Ova je katastrofa (na optimusu l9 je neuporedivo bolja). Znaci, treba mi jednostavna aplikacija za beleske, otvorim, otkucam sta mi treba, snimim i cao...i da u meniju lista beleski bude lepo poredjana (kao lista), a ne ovaj dzumbus kao u QuickMemo+.