Šta je novo?

Kućna multimedija LG OLED55A13LA ili Samsung QE55Q80AATXXH

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

secur

Poštovan
Učlanjen(a)
17.04.2015
Poena
60
Drugari trebalo bi se posleg dugog niza godina podnovimo novim tv-om definitvno sam stavio izbor na dva modela i dve tehnolodije te se dvoumim izmedju ova dva modela LG OLED55A13LA ili Samsung QE55Q80AATXXH, tj OLED vs QLED. Znam da je ovo pocetni OLED model sa 60Hz,i zbog buzeta sam ogranicen na njega, sto se tice Samsunga QE55Q80AATXXH ovo je model iz gornje ponude OLED-a.
Razmislja sam eventualno o OLED55B13LA ali je on van buzeta!

Napisao si isto tako da je Samsung model iz gornje ponude Oled-a.
Taj samsung ti je tv sa IPS panelom pa crna je vise siva na njemu. Ima dobre uglove gledanja ako ti nestk znaci. Sa njim dobijas i hdmi 2.1 i 120 hz.
Sve zavisi za cega ti treba tv ali ja ne bih nikad dao tolike pare na 60hz tv tako da taj LG mi je bzvz
Da li si razmisljao o kupovini preko Madjara? Za slicne pare mozes i C1 da uzmes

OLED je uvek bolji izbora ali je LG sa A1 baš podbacio pokšavajući da napravi budžet verziju. Kao što kolega iznad reče preporuka je da se nategne budžet do C1 i da ne razmišljaš.
Baci pogled na pordedjenje.

Ne mora do C1, i B1 je skroz dobra kupovina. A1 je bas tanak, jedino sto je Oled panel, ali nije ni blizu ovoj dvojici

Može i B1 naravno. Mislim da je razlika u ceni negde oko 150-200e (B1-C1).

Znaci da se ipak rastegnem za b1, gledao sam na kp donose ih iz madjarske i b1 moze da se nadje za 980-1000€. C1 je vec previse. Dosta se spomunje burn in efekat kod oleda, koliko ke realan u kucnim uslovima?

Ako se vec natezes vidim da C1 krece od 1050 :D

Edit: Ne nasedaj na te sto su ispod cene, uglavnom svi prodaju za isto. Obicno kada pozoves najjeftinijeg on ti kaze da se cena promenila i da je to ona prosecna, ali svakako cimnes par njih :)

Znaci da se ipak rastegnem za b1, gledao sam na kp donose ih iz madjarske i b1 moze da se nadje za 980-1000€. C1 je vec previse. Dosta se spomunje burn in efekat kod oleda, koliko ke realan u kucnim uslovima?
Ako budes gledao isti kanal 365 dana a pod uslovom da ne menja logo onda ćeš imati burn in.

Nazad
Vrh Dno