Šta je novo?

lg mod

coka1

Cenjen
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poena
169
da li moze da se promeni verzija koja postoji u tv-u

Pronašao sam OVO, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa instalacijom i korišćenjem?

@coka1
lg mod je dodatak postojecem firmveru tv-a, flesovanjem novog firmvera lgmod ce biti izbrisan pa mora ponovo da se ubaci

@LGdragan
vec smo pricali o tome u temi posvecenoj LG tv-ima, trazi pri kraju od milion strana koliko ima na toj temi

@jaffar

Pregledao sam tu temu koliko sam mogao, ali nisam pronašao da je neko povezao računar sa tv-om putem mreže(možda sam nešto i promašio, ali ipak se radi o "milion" strana). Naročito me interesuje WI-FI konekcija ali iskustveno! Obzirom da imam 32LH3000 interesuje me i da li prvo treba da se Hackuje USB ili LG MOD radi i bez toga kada se instalira?

Poslednja izmena:
evo ima ovde nesto a i nesto pre toga mozda koju stranu
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?207422-LCD-TV-LG-LH2000-LH3000-LH4000-LF2510-%28uklju%C4%8Divanje-DivX-podr%C5%A1ke%29&p=2662236&viewfull=1#post2662236

Uglavnom podrsku za wifi nema, mada vidim da su neki i to radili, pecovali kernel dodavali podrsku za odredjene cipove wifi adaptera, tacnije dodavali driver. Usb treba da bude funkcionalno omogucen bez toga nista. Ja sam uspeo da vidim tv na pc-u dodelim mu adresu itd, mada koliko se secam nije hteo da mi mountuje pc (valjda router jeste tj, storage zakacen na usb portu od routera), vec ne mogu ni da se setim kako je tacno bilo kod mene.

Uz jednu napomenu NFS mnogo bolje radi od CIFS-a, koji oce da sece kod HD-a

@jaffar

Iz ovog se može zaključiti da je previše komplikovano i rizično. Možda bi rešenje, iako preskupo, moglo da bude "LG Smart TV Upgrader". Videćemo... U svakom slučaju hvala na odgovoru!

Nazad
Vrh Dno