Šta je novo?

Lg mobilni telefoni

Srdjan

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
620
Kakva su iskustva sa pomenutim telefonima? Na www.mobilnisvet.com sam video novi model LG U8138, mada svidja mi se i U8130, U8120. Kakvi su telefoni, kvalitet, baterija, domet, nedostaci. Nasao sam negde na netu da model U8120 moze da zablokira pri prebacivanju izmedju mreza 3g i ovih nasih, kakva je situcija sa ovim novijim. Servis, sta kad se pokvari, ima li delova? Znaci potrebne su mi sve informacije. Imam v525@v600 i da li je vredi menjati za npr. U8138? Manite to sto kod nas nema jos 3g mreza, bice valjda nekad.

Naravno!
Kupio sam 8330 pre 20-ak dana. Telefon poseduje sve 3G funkcije, koje ne mozes da koristis kod nas. Displej je fenomenalan - nesto najbolje sto sam video do sada na telefonima. Posto su svi slicni, uradio sam downgrade na 8130 i radi normalno samo bez neke kontrole potrosnje baterije, tako da bat. traje nesto vise od 3 dana. Nadam se da ce neki haker izaci sa novim firmware-om. (Za 8330). Sve informacije o telefonu ces naci na: www.mobilnisvet.com

Totalno sam zaboravio da sam pokrenuo temu. Nisam nista radio povodom kupovine, ostao sam na Motoroli zasad, posto sam sa njom prezadovoljan. Bilo koji bolji telefon od nje kosta sigurno 250-300eura, tako da skupljam pare... U svakom slucaju hvala. Od lg sam odustao, ne moram ja na sebi da ekspeimentisem da li nesto valja ili ne...

Cao,imam jedan problem i bas mi se ne da da ga resim ,naime imam LG U8120,kome je razbijen displeji ne mogu nikako da nadjem servis koji to moze da mi sredi.Ako neko ima resenje za moj problem,da mozda ima displej ili da zna gde ga mogu zameniti neka mi javi , ili preko foruma ili na broj 0638342955.Hvala!

Vrh Dno