Šta je novo?

LG Magic Remote i modeli iz 2013.

Ahsen

Slavan
Učlanjen(a)
18.02.2006
Poena
310
Imam 42" LG LA 660s model TV-a uz koji je dosao i Magic Remote, pa me zanima da li postoji nacin da ga povezem sa Telekom IPTV, kako bih mogao da kontrolisem kanale pomocu Magic Remote-a, a ne daljinskim koji je dosao uz IPTV (HD Kamai model).

Ovaj video pokazuje da je to moguce, doduse u Kanadi.

[YOUTUBE]tFIUvcL-9DA[/YOUTUBE]

Pitam se da li je veza u tom slucaju preko HDMI-a, ili neki drugi tip, deluje mi da je 'cable' input, sto bi smanjilo kvalitet slike u odnosu na HDMI po meni.

Poslednja izmena:
Jao kakva ispala... To samo moze kod naših kablovskih operatera... Od kad sam ugradio d3, nisam ga uopšte gledao jer mrzim njihov daljinac

Ja sam iskoristio daljinac od iptv(mislim da je druga generacija uredjaja koji Telekom daje..(crni daljinac sto svetli)...sa njim upravljam Stb box....Tv...Onkyo AV tuner....:)

Poštovani ,,Ahsen,,
Vidim da posedujete gore naveden TV,pa me interesuje kako ste zadovoljni ovim modelom.Ako moze malo opširnije,znači kakva je slika,zvuk,3D,Smart,šta je dobro,a šta nije.... Posmatram ovaj model već nedelju dana,sve znam o njemu šta poseduje i razmišljam da pazarim.Bilo bi mi od velike pomoći vaš opis ovog modela.
Hvala.

Odgovorio sam u PM, da ne bude off topic :)

Vrh Dno