darth zool
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.12.2004
- Poena
- 319
Interesantno da niko ne spominje ovaj DVD/DivX plejer.
Moj rođak je kupio ovaj plejer pred Novu Godinu (31.12. naravno
) za 14500 din. i za sada je vrlo zadovoljan.
Sistem dolazi sa 5.1 zvučnim sistemom-integrisano pojačalo 5x25W + sub 60W i zvučnici 5x50W+ sub 120W
Karakteristike su sledeće:
Od formata podržava DVD
, Divx, XviD, MPEG1&2, JPEG, MP3, WMA...
...verovatno sam nešto i propustio-plejer ima desetak logotipa na prednjoj masci.
Kvalitet slike je vrlo dobar.
Čip za dekodiranje je ESS Vibratto II.
Od titlova za Divx i Xvid podržava sub, srt i smi (ovaj zadnji nisam probao).
Titlovi mogu biti bilo gde i bilo kakvog imena a naša slova su podržana.
Titlovi su relativno mali ali na 72 cm TV-u izgledaju zadovoljavajuće
Za ovih nekoliko meseci rođak nije naišao na film koji ne može da pusti ili pravi probleme pri reprodukciji, bilo da je DVD ili DivX/XviD.
Zvuk je vrlo dobar za filmove, a ko ima dobar Hi-Fi uređaj neće na LG-u slušati muziku osim ako želi zvuk sa 6 zvučnika, tj. ako niste navikli na Hi-Fi zvuk onda je dobar i za muziku.
Podržava dts, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, i nekoliko zvučnih efekata: Church, Theatre, Hall...
Što se MP3/WMA podrške tiče prikazuje samo prvih 15-20 karaktera u imenu fajla i ne prikazuje ID3 tagove. Ima plejliste.
Takođe ima solidan RDS FM/AM radio sa 50 memorija.
Daljinac je ružan-previše je "kockast" i sa ne baš najsrećnijim rasporedom funkcija.
Od ulaza ima stereo činčeve i naravno antenske ulaze.
Od izlaza ima kompozitni i s-video.
E sad, to bi bilo to.
Ako još neko ima dotični plejer neka prenese utiske.
Moj rođak je kupio ovaj plejer pred Novu Godinu (31.12. naravno
Sistem dolazi sa 5.1 zvučnim sistemom-integrisano pojačalo 5x25W + sub 60W i zvučnici 5x50W+ sub 120W
Karakteristike su sledeće:
Od formata podržava DVD
...verovatno sam nešto i propustio-plejer ima desetak logotipa na prednjoj masci.
Kvalitet slike je vrlo dobar.
Čip za dekodiranje je ESS Vibratto II.
Od titlova za Divx i Xvid podržava sub, srt i smi (ovaj zadnji nisam probao).
Titlovi mogu biti bilo gde i bilo kakvog imena a naša slova su podržana.
Titlovi su relativno mali ali na 72 cm TV-u izgledaju zadovoljavajuće
Za ovih nekoliko meseci rođak nije naišao na film koji ne može da pusti ili pravi probleme pri reprodukciji, bilo da je DVD ili DivX/XviD.
Zvuk je vrlo dobar za filmove, a ko ima dobar Hi-Fi uređaj neće na LG-u slušati muziku osim ako želi zvuk sa 6 zvučnika, tj. ako niste navikli na Hi-Fi zvuk onda je dobar i za muziku.
Podržava dts, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, i nekoliko zvučnih efekata: Church, Theatre, Hall...
Što se MP3/WMA podrške tiče prikazuje samo prvih 15-20 karaktera u imenu fajla i ne prikazuje ID3 tagove. Ima plejliste.
Takođe ima solidan RDS FM/AM radio sa 50 memorija.
Daljinac je ružan-previše je "kockast" i sa ne baš najsrećnijim rasporedom funkcija.
Od ulaza ima stereo činčeve i naravno antenske ulaze.
Od izlaza ima kompozitni i s-video.
E sad, to bi bilo to.
Ako još neko ima dotični plejer neka prenese utiske.