Šta je novo?

Lg lg 32ld450-za problem

tmnt

Cenjen
Učlanjen(a)
06.04.2010
Poena
159
lokalni kablovski operater je uveoe digitalne kanale ali ne mogu nikako da ih pronadjem? samo memorise ove obicne. tv ima digitalni tjuner. u cemu moze biti problem???

Koji kablovski operater je u pitanju? Zavisi kako emituju tj kodiraju digitalni signal. Kod SBBa recimo ne mozes da gledas digitalu bez D3 set top boxa. Eventualno probaj da promenis zemlju u podesavanjima TVa, mozda ti to pomogne.

U Kacu je operater Kablotel.... kod druga na samsungu samo skenirali i sve pronasao. zemlja je srbija. kod mene isto i nece, stavio sam nemacka i opet nista

Za Kać ti mora TV da ima DVB-C digitalni prijemnik u sebi.
Kakav je kvalitet HD kanala kod druga?

Mislim da taj tv ima samo dvb-t tuner u sebi. :(
Ako je tako, jedino externi dvb-c set top box.

Menjao sam zemlje i nece. Slika je dobra, jasnija. Nekad hoce malo da secne ali nista strasno.
Kako da vidim koji tuner ima. I ako nema taj digitalni kako za se namesti

A) Pogledaš uputstvo :)
B) Pogledaš na poleđini gde se gura rf kabl, šta piše na crnoj nalepnici
C) Ako definitivno nemaš dvb-c, kupiš externi koji provereno radi sa tim operaterom

Ne možeš ga namestiti ako nema, jedino da ga dokupiš, i naravno da u karakteristikama piše koji tuner ima TV, a dkrstic ti je dao verovatnu pretpostavku.

Da li možeš da nam opišeš kakva je slika kod tvog druga, pošto u Kaću provajder ne daje nikakav risiver a tvrde da imaju 33 HD kanala, i to bez ikakve doplate, čisto me zanima kako to izgleda HD samo kroz coax kabel.

ono, ima manje snega, mislim nemaju ni ovi kanali ali naspram njih je bolja. sigurno je vece rezolucije ali opet izgleda mali kao mutna ali nista strasno. i recimo hd slika na iptv je daleko, daleko bolja od ove

ono, ima manje snega, mislim nemaju ni ovi kanali ali naspram njih je bolja. sigurno je vece rezolucije ali opet izgleda mali kao mutna ali nista strasno. i recimo hd slika na iptv je daleko, daleko bolja od ove
Kada promeniš kanal i izađe na vrhu "lajsna" sa imenom i brojem kanala, da li piše TV ili DTV? Po tome se vidi na kojim frekvencijama je memorisan kanal.

Taj TV ima sigurno DVB-C tjuner. Probaj da postavis zemlju svajcersku i trebalo bi da radi. E sad ne bi bilo lose da znas koje su frekvencije pa da ih rucno ukucas i pretrazis.

Nazad
Vrh Dno