Šta je novo?

LG L9

• Začetnik teme Začetnik teme Alex43
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Alex43

Poštovan
Učlanjen(a)
23.12.2014
Poena
54
Imam problem sa azuriranjem i instaliranjem vecinom aplikacija sa Google play prodavnice. Kada se aplikacija skine pise:
"Nije dostupno dovoljno memorije", a ja imam i te kako dovoljno memorije na mom telefonu(LG L9- Jelly bean 4.1.2) npr. aplikacija zauzima 10MB, a ja imam dostupno 1GB... Najveci problem mi je to sto imam isti problem sa azuriranjem Google play usluga tako da ne mogu da upravljam mnogim aplikacijama(poput You Tube-a) jer ne rade bez najnovije verzije Google play usluga... Ako neko zna kako da resim problem neka pise, ovo mi mnogo ide na zivce :wall: Hvala unapred

Prilozi

• GSwjIv.jpg
    GSwjIv.jpg
    269.3 KB · Pregleda: 113
  • 2015-02-26-15-58-32[1].jpg
    2015-02-26-15-58-32[1].jpg
    237.2 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
Da li mogu da ucinim nesto drugo sem root-a, jer bih root radio u krajnjem slucaju.. imas li neku ideju?

E ***, nema veze hvala na odgovorima.. videcu ako neko jos nesto odgovori, ako ne onda root

Nismo se dobro razumeli, imam dovoljno mesta na telefonu, a i na sd kartici i mogu da prebacujem aplikacije na karticu, ali greska izlaz bezveze

Evo

Prilozi

• 2015-02-26-17-29-44[2].jpg
    2015-02-26-17-29-44[2].jpg
    157.9 KB · Pregleda: 80
Probaj ipak da obrišeš nešto, makar keš. Ne može da se puni ta memorija do kraja, telefon traži da nešto ostane uvek prazno, rezervisano.

Probao sam vec ranije nekoliko puta da obrisem kes, a mislim da je 700MB sasvim dovoljno za rad telefona. Izgleda da cu morati da rutujem. Da li se pri rutu brisu podaci?

pa ti kažeš da možeš da prebacuješ aplikacije na karticu već sad... šta ćeš onda dobiti rootovanjem?

nego, kako to LG računa? 2.33 GB ukupan prostor a ti imaš 2.45 GB aplikacija + 650 MB free

Upravu si za rutovanje, a i za ovo si upravu nisam provalio hahaha ali nije mi jasno kako onda mogu neke aplikacije uopste da instaliram. Sad cu da probam da obrisem nesto pa javljam sta ce da bude

Poslednja izmena:
Nista, sve sam probao sta si mi rekao, ali i dalje ista prica

Da li mozda znas zasto mi internet bas sporo radi na mojoj wifi mrezi, a kada udjem na neki drugi wifi ili ukljucim podatke sve normalno. A bilo koji telefon iz kuce radi normalno wifi. Jel postoje neka podesavanja za ruter ili telefon?

Postoji par podešavanja na ruteru da wifi u idle troši manje baterije, a ona možda malo uspore protok tj više odziv nego protok... Ne znam kako bi mogao da ga ubrzaš, možda da probaš statičku adresu.

imam ovaj telefon i root se radi veoma lako

skines lgpwn aplikaciju pokrenes ona odradi posao i to je to
nazalost bootloader je zakljucan na kasnijim revizijama

inace taj tvoj problem je neki bag jer ja nemam tih problema pokusaj factory reset

Da li mozda znas zasto mi internet bas sporo radi na mojoj wifi mrezi, a kada udjem na neki drugi wifi ili ukljucim podatke sve normalno. A bilo koji telefon iz kuce radi normalno wifi. Jel postoje neka podesavanja za ruter ili telefon?

promeni kanal wifi na 6 ili 11 sa keca i promeni fragmentation na 500 1000 itd stavi mu hipower mod ako poseduje i smanji beacon time na 50 ili manje

Poslednja izmena:
Sad cu da skinem to, ako bude moglo zbog one greske sa memorijom

vidi gde je najmanja gužva pa taj kanal stavi na ruteru, mada teška posla da će ti to pomoći... koji ruter imaš?

Kako da vidim gde je najmanja guzva, kako da promenim kanal?

Aha nasao sam promenu kanala. Da izaberem onaj sa najvise zvezdica? Ali ne mogu ni jedan da izaberem

Ma to na ruteru biraš. 192.168.1.1 ili 192.168.0.1 je adresa, default user i pass nađi na netu.

Nazad
Vrh Dno