Šta je novo?

LG L5 POMOC

dzerasim

Poštovan
Učlanjen(a)
23.07.2015
Poena
54
Drugari, kada sam kupio telefon tamo negde 2013 , telefon je super radio, lepo otvarao aplikacije, ulazio na fejsbuk normalno, a sada , koci sve zvoni, treba mi minimum 5 minuta da otvori fejsbuk, druge aplikacije, stisnem, posle 3 sekunde otvori itd... cistio sam ga od virusa i ostalih zezancija... jel postoji neko resenje da ga povratim ponovo da radi lepo, , neki softver nesto, bilo sta sto bi pomoglo?

Pobrisi sve app i instaliraj ih ponovo ali one verzije do 2013 godine, jer su ove nove app i novi update za jace telefone :)

Pobrisi sve app i instaliraj ih ponovo ali one verzije do 2013 godine, jer su ove nove app i novi update za jace telefone :)

uradio sam sve, cak i hard restart, fabricke aplikacije koje je imao, i posle fabrickog restarta i dalje je kocio bez instaliranja novih aplikcija, postoji li neko resenje? da ga odnesem u serveris, da mu stave novi sistem softver ili kko se to vec zove? hoce li pomoci?

Ne verujem da ce pomoci, cim posle fabrickog reseta koci onda nzm sta mu je! Nzm vidi da mu ubacis najnoviji softver mozda ce bolje da radi.

uradio sam sve, cak i hard restart, fabricke aplikacije koje je imao, i posle fabrickog restarta i dalje je kocio bez instaliranja novih aplikcija, postoji li neko resenje? da ga odnesem u serveris, da mu stave novi sistem softver ili kko se to vec zove? hoce li pomoci?
Kako si uradio factory reset?

Ne verujem da ce pomoci, cim posle fabrickog reseta koci onda nzm sta mu je! Nzm vidi da mu ubacis najnoviji softver mozda ce bolje da radi.

ne znam kako se ubacuje nov softver, mislis na android update? ako je to sto mislis, uradio sam, da mi apdejtuje sa 4.1.1 na 4.2.1 .. ali izbaci mi neki error ne znam zasto

ne znam kako se ubacuje nov softver, mislis na android update? ako je to sto mislis, uradio sam, da mi apdejtuje sa 4.1.1 na 4.2.1 .. ali izbaci mi neki error ne znam zasto
Ma brate nzm daj ga u servisu i kazi im da ti ubace zadnji softver za taj fon. Ne verujem da ce ti pomoci i da ce bolje raditi! Sto se majes sa takvim telefonom? Kupi neki jaci telefon!!

Prevazidjen telefon, normalno da se facebook pali dugo kada se aplikacija ne moze pohvaliti agilnoscu ni na mnogo jacim telefonima.

Mislim 512 megabajta ram-a, single core procesor na 800 megaherza su specifikacije iz 2010 godine.

Prevazidjen telefon, normalno da se facebook pali dugo kada se aplikacija ne moze pohvaliti agilnoscu ni na mnogo jacim telefonima.

Mislim 512 megabajta ram-a, single core procesor na 800 megaherza su specifikacije iz 2010 godine.

ali kolega radio je ranije super otvarao aplikacije, fejsbuk normalno ulazio... sve je ok bilo... i evo vec par meseci mi baguje... kazite vi meni ako mi serviseri ubace softver nov ili nesto drugo... da li ce telefon raditi isto od onog dana kada sam ga kupio, to se odnosi da ce brze aplikcije da otvara, da ne cekam 10 minuta za fejsbuk itd.. ?

Pazi, možda je memorija počela da crkava pa je usporio...

Teško i neisplativo. Ali nisam siguran da je to, jednostavno, aplikacije su sve veće i teže, ne mogu stari uređaji da izguraju...ali ako čista nova instalacija androida koji je dobro radio a sad loše, ali samo sistem, bez programa, onda bih sumnjao na hardverski kvar.

Teško i neisplativo. Ali nisam siguran da je to, jednostavno, aplikacije su sve veće i teže, ne mogu stari uređaji da izguraju...ali ako čista nova instalacija androida koji je dobro radio a sad loše, ali samo sistem, bez programa, onda bih sumnjao na hardverski kvar.

hvala na odgovoru, odneo sam telefon u radnji, da mi apdejtuje zadnji android..jer ja rucno nisam mogao, krene da instalira dodje do 2,3 posto i izbaci erx0 u fazonu error.... tako nekako... pa sam mu rekao da mi ubaci zadnji android za njega i nov softwer ...ako i dalje ne kochi....ko ga jbe , nego kako mislis nove aplikacije? ja na njega imam samo facebook i messenger od facebook-a to je sve

Poslednja izmena:
Vrh Dno