Šta je novo?

Lg L225wt

Mixer

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2005
Poena
304
Zdravo svima!
Postao sam pre nedelju dana ponosni vlasnik ovog monitora. Zašto ovo kažem?
Pa zato što sam do tada imao 17'' crt i ovo je Velika promena.
Do sada sam na Benchu video samo sporadične reference na ovaj monitor i to u pozitivnom smislu.
Želeo bih da se jave svi oni koji su vlasnici ovog monitora, sa njihovim utiscima.
Inače, jako je teško naći neke informacije na webu o ovom monitoru, čak i na samom sajtu LG-a stoje šturi podaci,
bez detaljnih specifikacija(Global site je u pitanju), mada oni postoje u njihovom godišnjem katalogu.
Elem, ja sam jako zadovoljan monitorom, za početak, ogroman je, nestvarno ogroman. Swivel oduševljava, jako jednostavan mehanizam.
Još uvek se igram sa postavkama menija. Dizajn je jako prost i elegantan.
Da ne zaboravim, radi se o sivoj/srebrnoj verziji monitora, ne znam da li je kod nas i bilo u ponudi crne varijante.
Prilažem jednu malu sliku, pa eto, javite se sa vašim iskustvima o kvalitetu izrade, manjkavostima,slabostima, nedostacima, dobrim stranama, impresijama.
I jedno pitanje: Kako se ulazi u servisni meni ?

Prilozi

• Lg l2225wt.jpg
    Lg l2225wt.jpg
    77.3 KB · Pregleda: 177
Poslednja izmena:
Zahvaljujem Typhoon.X!
Da li je moguće da si jedini vlasnik ovog monitora?
Imam utisak da nije toliko popularan bio u prodavnicama,
čini se da je došao u malim količinama kod nas na tržište,
ili je među korak do l226wt?

Bilo ga je u prilicno malim kolicinama, poshto je u inostranstvu kolko kontam vec izlazio iz ponude kada su nashi poceli da ga nabavljaju... Uporedjivao sam direktno jedan pored drugog 226WTQ koji se sad svuda prodaje i ovaj monitor, i iskreno 225 mi deluje bolje u globalu (pogotovo zato shto 226 ima problema sa RTC-om josh uvek, tj ostavlja artefakte pri brzim scenama u igrama recimo i cini mi se da ima izrazeniji ghosting). Inace L225WT ima josh par ljudi na forumu, ali ih verovatno mrzi da pishu ponovo sve :D Imash u onom topicu sa drugog linka celu pricu i utiske bar josh jednog choveka.

:wave:

Poslednja izmena:
Evo ja sam takodje postao vlasnik 1 silver /black 225wt-a i monitor je stvarno extra pogotovo posle prelaska s 17"crt na 22" tft:D

Vrh Dno