Šta je novo?

LG L222WS servisni meni

Ugasis monitor, i dok drzish "Menu" dugme ga upalish. Pustish "Menu" dugme, kad se upalio pritisnesh ga ponovo i u servisnom meniju si. Da bi se vratio na normalan meni, ugasi pa upali monitor ponovo.

@Typhoon.X znas li kako kod M228WA modela odraditi ulazak u servisni menu?

Ova varijanta ne radi, jer nece da se ukljuci sve dok drzim menu taster.

Nemam pojma :) Raspitacu se, pa ako saznam, ti javim ;)

Hvala na informaciji. Ovaj ulazak u servisni meni radi i na 1919s, probacu i na jos kojem modelu.
A jel' zna neko razlike izmedju panela koji se ugradjuju ? Meni na 1919S stoji HAN198MS-2.
Ako postoje neke klase i razlike u kvalitetu da znam sta da trazim ubuduce.
Hvala unapred.

za M228WA model ulazak u servisni meni: drzati par sekundi MENU dugme na monitori i na daljinskom.

Poslednja izmena:
thx for info...

na mom monitoru, 1730b, uopste ne pise oznaka panela kada udjem u servisni meni (ima opcija panel gde stoji 17lgpl, ali to mogu da menjam na 17au, 17cmo i 17hydis. od ostalih opcija ima clear eti, auto color, aging, nvram init i na dnu 9300, 6500, offset i gain i neke vrednosti za rgb za svaku od tih oznaka. kad sam usao u servisni meni sve je bilo na no ili off a kod panela je pisalo 17lgpl, ali kao sto rekoh to mogu da menjam i onda mi menja dole vrednosti za red, green i blue. info koji ne mogu da menjam je l1730bm e ver 1.2 i ispod 040206 0 - sto ne verujem da je datum proizvodnje jer sam ja ovaj monitor kupio ranije cini mi se. btw, google nista pameto ne nalazi kad ukucam model info i verziju).

To "17LGPL" je tip panela (tacnije znaci da je 17" LG-Philips panel u pitanju). Mozesh da menjash tip zato shto je FirmWare univerzalan za vishe vrsta panela, a svaki preset sadrzi malu korekciju boja da bi krajnji rezultat bio slican ako ne i isti shto se tice prikaza boja na razlicitim panelima.

Pozdrav, dali zna neko kako uci u servisni meni LG monitora L1900J ?

Vrh Dno