Šta je novo?

LG L222WS pitanje

fly

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2003
Poena
609
Pomerajuci se 5-10cm u bilo kom pravcu u ravni, jedan deo slike prelazi u ljubicasto a drugi u zuckasto.
5-10cm pomeranja daleko je od onog "ugao gledanja 170/170 stepeni" sto pise u specifikaciji - ove jake promene boje se dogadjaju vec na 40/40 stepeni, a isto zapazanje je imao i moj kolega na drugom primerku ovog monitora. Znam da je specifikacija data za mnogo ruzniju sliku, ali da se covek ne sme iskriviti ni malo, to je vec sramota.

Novi dizajn, LG, a slika grozna.
U cemu je fora?
Da li su to primerci iz lose serije (oba monitora su izlozena u dvema razlicitim prodavnicama)?

Poslednja izmena:
Losi primerci,potpisujem!

loš primerak, kod mene se to ne događa

bad sample,I guess...

Moja devojka ga ima i ista stvar se desava...
Moguce da ima vise verzija isto kao Samsung 226BW

Jel ovo slucaj samo sa 222 serijom ili se ponavlja i na 225?

Nije los primerak

Kod LG monitora je to jednostavno tako sta god oni navodili u specifikaciji, nije bitna velicina monitora, slicna stvar se javlja i kod recimo LG 19 wt DVI - crno prelazi u lila boju. Kao potpuno suprotan primer (na bolje) navodim Acer 2216 W. Proverite sami!!!

222WS, nov, nema tih problema u prelazu boja (a nema ni jedan dead pixel, btw...)
Garantovano do primerka monitora...

Off Topic

Prave se mnogo pametni po radnjama racunarske opreme - ili nemaju taj model monitora ili "nemaju" gde da ga prikljuce. Je l' vidite pixele, tj. tackice na LG L222WS? Mislim, pixeli su krupniji nego na L204WS, ali je slika na 20" manja nego na 22". Ako su pixeli vidjlivi sa normalne razdaljine, onda bih ipak uzeo manji i jeftiniji.

vide se ako se približiš na nekih 10cm, što sigurno nećeš raditi

mozda i hoce kad se vec zamara sa takvim glupostima...

dve stranice teksta

Moze li neko da mi kaze kako da stavim dve stranice teksta za pregled na monitoru 222 ws jednu pored druge

Vrh Dno