Šta je novo?

LG L222WS - iritantno pištanje

petarboj

Slavan
Učlanjen(a)
08.06.2007
Poena
375
pozdrav ljudi imam jedan mucan problem...
naime, ovaj moj LG L222WS dok radi pravi neki jako cudan pistajuci zvuk koji me ekstremno iritira. komp i naselje gde zivim su dosta tihi tako da sedeti za kompom 10min uz ovo pistanje je stvarno neizdrzivo. e sad, skontao sam da ima veze sa brightnessom - kad ga stavim na 30, ne pisti ali je slika naravno poprilicno tamna i za mene neupotrebljiva. sve preko toga rezutuje ovim pistajucim zvukom. dalje, kad pritisnem okvir ekrana u gornjem levom i desnom uglu zvuk nestaje, kad otpustim opet pocinje.

da li je neko imao slicnih iskustava i da li ovo spada pod garanciju? posto imam jos garanciju na njega u firmi na G, znaci sve radi odlicno, ali cim je osvetljenje vece od 30 monitor pisti, ubija u pojam...

Ma sto se mucis ako ti je vec pod garancijom.. Nosi njima pa neka se oni zezaju sa tim jer ako ti budes cackao gubis garanciju a tesko da ces sam resiti problem...

nosio bih ja ali sve se bojim da oni nece prihvatiti... a nije mi mali put doci do bg-a a da me oni tamo ispale... pa ako ima neko ko je u tom poslu prodaje komponenti i zna da li ovo spada pod garanciju?

isprobao sam prvo to tvoje podesavanje osvetljenja ali ne prestaje da pisti... samo kad je na do 30 ne pisti. onda sam pokusao drugi pristup - prebacio na jedan od onih njegovih predefinisanih modova rada. radi savrseno! nemam pojma sta mu je sada. pokusacu kasnije da se igram sa podesavanjima i da probam da utvrdim u cemu je tacno problem.

Drzi ga tako onda a kad budes za BG isao obavezno na garanciju .... I obavezno da pokazes u cemu je problem.

Da ne kazu pa mi nismo culi da pisti.... :D

Kad se pozoves na garanciju njima nikad nista ne "pisti".... Kao da im zdrav zub iz glave vadis ako si dosao da reklamiras njihovu bofl robu! Jeste ti daleko ali ako se vec odlucis da dodjes za Bg samo odlucno i pocni da vices sa vrata :p

Nazad
Vrh Dno