Šta je novo?

Lg L204ws-sf

horror

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
345
Jedva se natezem sa parama za nov monitor i ovaj model mi je privukao paznju prvenstveno zbog super cene. Problem je sto ne mogu da nadjem nigde review na netu pa ako neko ima ovaj monitor molio bih ga da podeli iskustvo sa mnom. Neka mi neko kaze i da li je mozda wide 20" previse nizak posto vidim da se masa ljudi zali na to kod sirokih 19-ica? Npr. koliko je on nizi od 22 wide posto njega ima brat pa da mogu da uporedim ;) pa ako je bas kriticno da eventualno dodam tih nekih 2000 din za 22".

Najbolje bi bilo da dodaš para za 22" modeli od 20" imaju presitnu rezoluciju, barem sam ja imao takav problem pa sam 20" zamjenio za 22".

I ja razmisljam o LG L204WS bas zbog njegove cene.
Sto se tice dileme 20" vs 22", jedno od resenja je da se smanji razdaljina izmedju monitora i ociju :D

Najbolje bi bilo da dodaš para za 22" modeli od 20" imaju presitnu rezoluciju, barem sam ja imao takav problem pa sam 20" zamjenio za 22".

Ne mogu da kazem da me ovo ne brine jer jos uvek nisam video uzivo ukljucenu 20-icu, jedino za sta sam se uzivo uverio je da mi odgovara velicina 20".
U medjuvremenu sam video da je u grupi 20" wide monitora Viewsonic VA2016W cak jeftiniji i od ovog LG-a a Viewsonic vazi za ok proizvodjaca. Jedino treba proveriti sliku na licu mesta:S:

Ne mogu da kazem da me ovo ne brine jer jos uvek nisam video uzivo ukljucenu 20-icu, jedino za sta sam se uzivo uverio je da mi odgovara velicina 20".
U medjuvremenu sam video da je u grupi 20" wide monitora Viewsonic VA2016W cak jeftiniji i od ovog LG-a a Viewsonic vazi za ok proizvodjaca. Jedino treba proveriti sliku na licu mesta:S:

najbolje bi bilo da ako možeš da pronađeš nekoga ko ima 20" wide pa da provjeriš (ne kupuješ monitor svaki dan), druga stvar su vidljivi uglovi koji su kod TN matrica još uvjek loši.

L204WS nije loš monitor pogotovo za cijenu po kojoj se nudi.

Poslednja izmena:
najbolje bi bilo da ako možeš da pronađeš nekoga ko ima 20" wide pa da provjeriš (ne kupuješ monitor svaki dan)

Ako je neki forumas iz Novog Sada zainteresovan da mi demonstrira mogucnosti wide monitora dijagonale 20", nek' mi posalje privatnu poruku, mada kontam da od toga nece biti 'leba :type:

Falilo mi 600€ za 24" S-PVA

Jedva se natezem sa parama za nov monitor i ovaj model mi je privukao paznju prvenstveno zbog super cene. Problem je sto ne mogu da nadjem nigde review na netu pa ako neko ima ovaj monitor molio bih ga da podeli iskustvo sa mnom. Neka mi neko kaze i da li je mozda wide 20" previse nizak posto vidim da se masa ljudi zali na to kod sirokih 19-ica? Npr. koliko je on nizi od 22 wide posto njega ima brat pa da mogu da uporedim ;) pa ako je bas kriticno da eventualno dodam tih nekih 2000 din za 22".

Uzeo sam ga, i sa metar razdaljine slova na forumu su OK velicine. Belu je nemoguce namestiti, bar meni, pa ako neko zna kako se to postize, neka mi/nam javi. Inace, malo pomeranje glave = veliko menjanje boja.

Nazad
Vrh Dno