Šta je novo?

LG L1919s

zokii

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
319
znači, sve moguće i nemoguće brojeve telefona sam okrenuo, kod svih renomiranijih firmi sam bio, nigde nema ovaj monitor!!! :wall: :wall: :wall:
zna li neko, bilo ko, gde ima da se kupi??? poludeću više.... :crash:

jel si pogledao u tehnomarketu evropa ili probao i njih da zoves?

@zokii vidi u Tempu, u subotu je bilo par komada za oko 17000 din .
Takodje je bila cela gomila LG 1752s za 14500 .

čekaj, 1919s za 17k dinara :?:
nešto mi je to čudno....

Ja dadoh oko 18800...

zokii sad si me gadno smorio ja bash u ponedeljak planirao sebi jedan..

Alo ljudi polako i bez panike.Imate pomenuti lg u novom mega marketu koji se zove mislim IDEA EKSTRA u omladinskih brigada preko puta masinske skole.Inace market je juce otvoren i ja sam danas bio tamo i video pomenuti lg 1919sf cena je 17500 dindzi.Jedan komad je bio izlozen a koliko komada imaju u magacinu to vec ne znam.Inace za one koji slabije poznaju taj kraj autobusi 73 i 68 prolaze pored tog marketa.Inace ovo nije idea koja je otvorena u bloku 64,ovo je novi mega market i stvarno je ogroman,kao merkator.
Eto nadam se da sam vam pomogao bar malo i javite sta ste uradili.
Pozdrav!!!!!!!

to je tamo kod bloka 70,tj jedna stanica pre bloka 70,ako se ne varam ?
btw hvala na informaciji :)

ljudi, luda sreća danas :cigar:

vraćam se ja sa tekme iz st. pazove i rešio da prođem kroz bežanijsku ulicu u zemunu, da vidim malo šta ima....i slučajno vidim neku prodavničicu tv-a i ostale tehnike....i rekoh sebi ''dal' da uđem, dal' da ne uđem....ma uđem ,nemam šta da izgubim''....uđem, pitam da li imaju monitore devetne'stice, lik mi reče ''evo ima samo ovaj jedan lg...''... ja gledam, ne verujem, vidim na njemu piše 1919s....ALI NE VERUJEM ***!!! cena 19500 din, a lik mi reče ''jesi ozbiljan kupac??'' - ''najozbiljniji mogući'' - ''radimo do 3 (tada je bilo oko 14.20) ako dođeš do 3 imaš 5% popusta'....ja i dalje ne verujem šta čujem....naravno, vratim se u roku od 2 milisekunde (dobro, nije baš toliko ali moram da radim na dramskom zapletu malo :d)...ugl, da rezimiram - KUPIO SAM LG L1919S za 18525 din. :banana: :banana:

e da, nema više nažalost, to bio poslednji :wave:

Nazad
Vrh Dno