Šta je novo?

LG? Koliko pouzdan, odnos cena, kvalitet???

johnny_rasta

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2007
Poena
319
Uzeo bih konkretno model LG L222WS, u Euro**nku. Koliko je dobar, kazite specifikaciju, jel ima dvi, i tako to. vasa iskustva, cuo sam da je best buy, a i 215e za 22'' wide, jel je moguce da je super.

I zanima me, treba mi pomoc oko mrtvih piksela, sta da radim, ako imam neki, jel ima garancija na to, kod gore pomenutih. Posto nisam blizu njih, pa i ako ih ima, trebam opet da idem kod njih..zabaceno mi je selo dosta gde zivim.

molim modove da tema ostane, jer mi treba pomoc???

Ako cemo bas, ima 22,6" :d
Inace, uzeo sam pre 10-ak dana bas taj L222WS, i to bas tamo gde si naveo, i za sada sam prezadovoljan. Garancija je 3 godine, do 3 pixela.
Izuzetno su korektni. Proban je pre kupovine, nije imao ni jedan problematicni pixel, a da je imao, probali bi drugi. Tako da ... svaka preporuka za taj monitor, a i za firmu. Nije reklama, samo prijatno iznenadjenje ljubaznoscu i korektnoscu prodavaca.

edit: zaboravih ... nema DVI a i koji ce ti :) . Svi podaci sa njihovog sajta su tacni, pa pogledaj tamo specifikaciju.
http://www.eurolink.co.yu/code/navigate.php?Id=2&pid=11215

Poslednja izmena:
Ako cemo bas, ima 22,6" :d
Inace, uzeo sam pre 10-ak dana bas taj L222WS, i to bas tamo gde si naveo, i za sada sam prezadovoljan. Garancija je 3 godine, do 3 pixela.
Izuzetno su korektni. Proban je pre kupovine, nije imao ni jedan problematicni pixel, a da je imao, probali bi drugi. Tako da ... svaka preporuka za taj monitor, a i za firmu. Nije reklama, samo prijatno iznenadjenje ljubaznoscu i korektnoscu prodavaca.

edit: zaboravih ... nema DVI a i koji ce ti :) . Svi podaci sa njihovog sajta su tacni, pa pogledaj tamo specifikaciju.
http://www.eurolink.co.yu/code/navigate.php?Id=2&pid=11215

Brate, znaci kazes da je dobar. Znaci ja mogu da odem kod njih i probam tamo na licu mesta, i vidim. do 3 pixela, jel to dobro, sta ako su na sredini, ali nisam valjda toliki baksuz...

ps i ne treba mi dvi :p, a jel ima neki usb, ili neki ulaz sa strane??

Pa cuj ... lepo kazu ljudi da su ih prodali bas dosta i da ni na jednom nije bio ni jedan bad pixel.
Ja sam na starom monitoru imao 4 komada koji su se videli samo na potpuno crnoj pozadini i, veruj mi, uopste mi nisu smetali.
Nema nikakvih dodatnih prikljucaka, a bas i ne vidim neku svrhu istih ...
Inace, ima vrlo solidan meni za podesavanje osvetlenja, kontrasta i topline boja, tako da se lako namesti kako ti odgovara.

Pa cuj ... lepo kazu ljudi da su ih prodali bas dosta i da ni na jednom nije bio ni jedan bad pixel.
Ja sam na starom monitoru imao 4 komada koji su se videli samo na potpuno crnoj pozadini i, veruj mi, uopste mi nisu smetali.
Nema nikakvih dodatnih prikljucaka, a bas i ne vidim neku svrhu istih ...
Inace, ima vrlo solidan meni za podesavanje osvetlenja, kontrasta i topline boja, tako da se lako namesti kako ti odgovara.

Super. I jos nesto samo, pred kupovinu ako mozes da mi kazes.

Jel je monitor fiksiran na postolju, ili mogu da ga pomeram gore dole, levo desno??

Po visini ne moze da se pomera.
Veoma lako se pomera levo desno jer ima lepo reseno rotaciono podnozje.
Naravno, pomera se i nagib panela, isto tako veoma lako.

skini program nokia test monitor, snimi ga na usb, i prilikom testiranja pokreni...U levoj polovini menija, gornje dugme sa desne strane, klikash mishem i on menja boje pozadine..tako ces najlakshe utvrditi mrtvake

stigo...
21.6'' pise na kutiji...

ni jedan jedini bad pixel, a zadovoljan sam i uglom vidljivosti, u principu zadovoljava me u svakom pogledu. mogu da preporucim svim, jer za male pare, super mon...

Nazad
Vrh Dno