Šta je novo?

LG ili SAMSUNG

sirius

Čuven
Učlanjen(a)
24.11.2002
Poena
619
Koji je bolji LG 900B ili samsung 957MB?Neko misljenje ,savijet.........

sirius je napisao(la):
Koji je bolji LG 900B ili samsung 957MB?Neko misljenje ,savijet.........

Ni jedan od tih. Ako mora neka od tih firmi i u toj cenovnoj klasi, onda Samsung 957P.

Ovo sam rekao vec gomilu puta, ali nije zgoreg ponoviti:
957P je verovatno ranije bio jezivo dobar monitor, ali sve sto stize kod nas u zadnjih 6 meseci je skart, probao sam oko 10 komada iz razlicitih serija (hteo sam da ga uzmem za sebe) i svi su ocajni, tako da je definitivno za zaobilazenje.

[Mancha] je napisao(la):
Ovo sam rekao vec gomilu puta, ali nije zgoreg ponoviti:
957P je verovatno ranije bio jezivo dobar monitor, ali sve sto stize kod nas u zadnjih 6 meseci je skart, probao sam oko 10 komada iz razlicitih serija (hteo sam da ga uzmem za sebe) i svi su ocajni, tako da je definitivno za zaobilazenje.

U pravu si. Ja onako, po inerciji. Vidi se i po ceni Samsung i ostalih monitora, koja je pala poslednjih meseci, sto znaci da se ugradjuju delovi losijeg kvaliteta, narocito u napajacki deo, koji je najvazniji. Verovatno je i sistem kontrole kvaliteta mnogo jadniji nego pre.
959NF je sa 380E stigao na 320E. 757P je sa 250E stigao na 175E.
Strava i uzas.
Da sada imam 300-350E za 19", nemam pojma sta bih radio.

Ja vise nikad ne bi uzimao monitor ako ne mogu da ga probam. Uzeo sam 959NF koji takodje nije kao sto je bio ranije, ali je i dalje jako dobar. Inace, video sam i Acer 19" koji mi je definitivno ostavio bolji utisak od Samsung 957P.

Ako taj LG mozes da probas, to ne bi bila losa ideja, pa da se licno uveris kakav je. Sto se 957MB tice, neverujem da je ista bolji od ostalih Samsunga trenutno.

Vrh Dno