Šta je novo?

LG ili Hansol (TFT)...

golum

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2001
Poena
619
Nesto mi zapadose za oko dva konkretna modela LG Flatron 1710S i Hansolov (ne znam oznaku - takodje 17') TFT pa ako neko ima konkretna iskustva sa nekim od ta dva jako bi mi znacilo da cujem misljenje. Licno sam nesto vise za LG jer sada gledam u njega (ultra sam zadovoljan) pa ne bi bas da menjam firmu ako ne moram. Takodje bi me interesovala cena na trzistu.

Hvala unapred

Pozdrav

za koji dan ce izaci test 17" tft monitora i lg i hansol su deo testa. stay tuned! ;)

OK Thanks !

Pozdrav

LG u svakom slucaju...

I jedan i drugi monitor su OK kupovina.Da mi je samo znati zasto se daje prednost LG-u u odnosu na Hansola?Pustite bre citanje kataloga i karakteristika na papiru i posvetite se malo gledanju monitora.Slicnog su dizajna ali Hansol ima 3 godine garancije.

PS.Altec Lansing ATP-3 je 30W ali "bolji" od njega je INFOTECH jer ima 500w i kosta 9€.Verujte mi ,pise na kutiji :mrgreen: :mrgreen:

simpson H je napisao(la):
I jedan i drugi monitor su OK kupovina.Da mi je samo znati zasto se daje prednost LG-u u odnosu na Hansola?Pustite bre citanje kataloga i karakteristika na papiru i posvetite se malo gledanju monitora.Slicnog su dizajna ali Hansol ima 3 godine garancije.

PS.Altec Lansing ATP-3 je 30W ali "bolji" od njega je INFOTECH jer ima 500w i kosta 9€.Verujte mi ,pise na kutiji :mrgreen: :mrgreen:

Ako je samo do garancije - i za LG se daje isto trogodisnja garancija.

Procitao sam u jednom kanadskom casopisu koji je imao temu broja TFT da na svetu postoje 3 kompanije koje prave TFT ekrane. To su LG, samsung i nec. Ostali uzimaju od njih. Dakle to je hansol kao sto sam ja Dejvid bekam :mrgreen:

Ne mozes tako da gledas... to znaci da ja nemam Whirlpool frizider jer on ne pravi kompresore. :)
Ja sam bio ubedjen da je Toshiba jedan od najvecih proizvodjaca tft ekrana.

fujitsu, sharp, hyundai... fakat je da su lg-philips i samsung sada glavni, ali ima ih jos.

Amon_Ra je napisao(la):
...

Ako je samo do garancije - i za LG se daje isto trogodisnja garancija.
Prvo se izvinjavam sto sam rekao da je OK kupovina jer sam mislio da covek pita za 15" koji su zaista odlicni.
Meni licno ,ni jedan od ta dva monitora,ne zadovoljava kriterijume.Narocito u bojama i tonskom prelazu.
Sto se tice garancije 3 godine.voleo bih da si u pravu za LG :mrgreen: :mrgreen:

Broz je napisao(la):
Procitao sam u jednom kanadskom casopisu koji je imao temu broja TFT da na svetu postoje 3 kompanije koje prave TFT ekrane. To su LG, samsung i nec. Ostali uzimaju od njih. Dakle to je hansol kao sto sam ja Dejvid bekam :mrgreen:

A sta to mene kao krajnjeg kupca briga ? :D Bitno je da je dobar monitor, masta pisalo na njemu i ma gde se pravio.

...

Prvo se izvinjavam sto sam rekao da je OK kupovina jer sam mislio da covek pita za 15" koji su zaista odlicni.
Meni licno ,ni jedan od ta dva monitora,ne zadovoljava kriterijume.Narocito u bojama i tonskom prelazu.
Sto se tice garancije 3 godine.voleo bih da si u pravu za LG :mrgreen: :mrgreen:

Ne znam zasto mi ne bi verovao ako ti kazem da je trogodisnja garancija u pitanju?!
Ja sam ga ispazario i sve regularno dobio tu trogodisnju garanciju - koju by the way daje Sinteh.

...

Jeste garancija 3 god. za Lg kod Sinteha.

Vrh Dno