Šta je novo?

lg i snimanje na usb

coka1

Cenjen
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poena
169
lg lcd ld420 da li ima opciju pvr i da li moze da se snima na usb

Imam taj model ali koliko mi se čini ne. Znaš li kako se tačno provera da li može da se aktivira da ti proverim

pa postoji tema za samsung televizore na kojima to moze pa rekoh mozda moze i za lg jer sam uspeo da na usb prebacim sa tv-a listu kanala pa mozda moze i neki drugi sadrzaj

Na LG si uspeo da prebaciš listu kanala na USB?

na koji način i ako si već prebacio listu zar to automatski neznači i snimanje na USB?

ima ovde na forumu objasnjeno ,skine se prograam teledit i posle postupak kako se ubacuje lista kanala gde mozes da menjas redosled i da postavljas ime kanala i sve to posle ubacis sa usb-a u tv ili sa tv-a na usb , pa sam mislio da oze i da se snima neki drugi sadrzaj ako hoces poslacu ti proceduru kako ide

hajde ako ti nije teško

Sve što trebate za ulazak u ovaj meni je vaš originalni LG daljinac. Prvo prebaci na DTV kanal.
Stisni i zadrži 5 sekundi meni tipku , ukucaj 1105 i potvrdi sa OK.
U Inst meniju možete pristupiti slijedecim parametrima:
• LG Hotel mode setup (setting restrictions for hotels)
• TV Link-Loader (load/save configuration from usb-drive)
• Password Change
• Set ID Setup
Kada otvorite meni pomocu TV link_loader primite na USB(FAT 32) mapu kanala, na PC-u pomocu programa TLLEDIT je uredite(ime kanala sa više slova, svoj raspored kanala,brisanje određenih kanala) posebno se odnosi na listu analognih kanala jer digitalni su obično potpuno uređeni.Dajte mapi novo ime , uvecajte za jedan broj ime mape koju ste skinuli sa Tv-a. Zatim ponovo otvorite inst meni i sa USB-a uradite load svoje mape kanala. TV se ugasi sam kada završi . ponovo upalite i eto ga....

e sad ako moze lista kanala na usb sa tv-e valjda moze i neki film sa tv-a pa ako neko zna nek napise kako

ma ok to ali sad da vidimo ako moze lista kanala na usb mozda moze i program sa tv a to je pitanje

Najbolja varijanta je dokopati se koda (koji je kao otvoren) a nema ga nigde pa tu čačkati

Vidim u temi o Linuxu da za Philips nešto se i može pronaći

lg lcd ld420 da li ima opciju pvr i da li moze da se snima na usb

Na mom lg 32 ld 420 imam pet menija tool option i jos brdo drugih stavki.Lako sam otkljucao usb port za filmove, sa "0" na "1". i sve radi lepo. E sada u istom tom meniju imam DVR i on je na "0".Dali je neko probao sa jedinicom i dali mu radi rekorder.Mene je strah da i to prebacim na "1"pa bolje da pitam. Pozdrav

nemoj prebacivati DVR na 1 jer na nekim forumima pise da bi se trbalo promenit i zemlj tj. grupa jer na modelima koji su za brazil ,juznu koreju itd da opcija postoji ali ni ja se nisam usudio da promenim da nebih zezno tv imas ovde nesto pojasnjeno pa pogledaj http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_forum.cgi

Vrh Dno