Šta je novo?

Lg gt540

rseke

Slavan
Učlanjen(a)
25.06.2007
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700x3d
Matična ploča
ASUS Rog Strix B550
RAM
Kingston 32gb @3600
GPU
NVIDIA RTX 3080 FE
Storage
512gb + 2tb + 1TB
PSU
Chieftec 850w GOLD
Monitor
DELL G2724D
Miš & tastatura
Logitecg MX Master 2S
Laptop
Thinkpad T480s
Mobilni telefon
OnePlus Nord 2 5g
Pristup internetu
  1. ADSL
interesuje me da li neko poseduje gore navedeni telefon ili ga je koristio,ako je neka kaze koju rec o njemu.nameravam ga uskoro kupit pa zelim da cujem komentare o njemu.da li vredi uzeti ili ne

Ako mozes da izdrzis rezistivni ekran i ocigledan manjak rama (sto i nesto), o da kupi. Drug ga ima pa prenosim njegove utiske.

Gilespi mozesh li nam podeliti utiske malo konkretnije.
Kako ide surfovanje netom i da li ti smeta to shto je ekran rezistivan?
Kako rade igre sa Android store-a?
Kako uopshte radi LG-eva implementacija Androida?

Mogu ja da ti kažem da je LG-jev skin malo izmenjen (mnogo manje od sense-a), ali imaš i opciju da vratiš stock android.
Od igara sam igrao angry birds, ali usled nedostatka multitouch-a, teško je igranje.
Što se tiče surfovanja, kada se navikneš na res ekran, uopšte nije problem. Mada je meni to teško išlo, jer ja imam desire, pa nikako nisam navikao da stisnem dovoljno za kontakt. U svakom slučaju ovaj ekran je mnogo bolji nekgo ekran koji sam ja imao na m600 i w950 (ne samo po rezoluciji, već i kvalitetu).

Znachi nema Pinch-to-zoom i takve gluposti?
Da li ekran hardverski nema multi-touch ili je to samo zato shto josh nema Froyo za njega?
Da li imash problema sa ramom kada ga koristish ovako ili pri surfovanju netom?

Nemam ja ovaj telefon, već drugar, pa sam ga čačkao dosta.
Nema multitouch, jer ima rezistivni ekran. Ne zavisi to od android-a.
To sa malo rama, upravo znači da neće dobiti froyo. Sada, drugar je pomenuo da mu ponekada pukne home laucher. Znači da je stanje sa memorijom pomalo kritično. Što se tiče surfovanja, ne koristi ga toliko za čitanje u browseru, već po aplikacijama (b92, engadget...), pa to i nije problem.

Poslednja izmena:
Za svoju cenu odličan telefon. Vrlo brzo sam se navikao na njega, možda mi je bio 2 dana problem da se naviknem na ekran, ali i to sam prebrodio. Što se tiče rama i ja sam primetio da mu usfali ponekad. Desi se da zatrokira, ali to je ako se baš preoptereti. Inače, baterija me je prijatno iznenadila. Potraje oko 2 dana, ali uz dosta korišćenja wifi-a.

Nazad
Vrh Dno