Šta je novo?

LG GT 540 problem

MarkosNS

Slavan
Učlanjen(a)
11.05.2009
Poena
320
Kada se fon ukljuci prijavljuje mi System UIDs Inconsistent. Sta je ovo?
Sledeca stvar je nece na market,takodje posalje poruku da nesto nije u redu (ali jako brzo prodje,pa ne mogu da procitam) a kada idem preko browsera prijavljuje da neka licenca fali (tako nesto)
Samo da kazem da sam uradio fabricki reset i sd format,ali mi se gorepomenuta poruka i dalje pojavljuje
Molim za neku ideju-pomoc

A jel postoji mogucnost da se nesto odradi drugo osim reinstalacije roma? Ne bih stavljao neki custom rom ako bas ne mora,nije moj fon (sestrin je) i trenutno je fabricki na njemu. A zanima me sta uopste pretstavlja ta greska koju prijavljuje?
Primetio sam da uglavnom ima problema kada se ide na net i to skoro iskljucivo market i neka njegova ugradjena app za skidanje svega i svacega,a kada se ode na browser normalno radi surfovanje.....
Probao sam i kontra varijantu da ga povezem na komp i sa kompa probam da preko marketa nesto instaliram,ali kaze da mi ne prepoznaje uredjaj....
Hteo sam da mu stavim neku drugu verziju marketa,ali kada prebacim app na fon,nemam sa cime da je otvorim jer nema neki file explorer,a da bi ga skinuo moram imati market i tako sve u krug i nemam pojma sta da radim...

Pa ne moras da stavljas custom ROM. Mozes fabricki i resices problem.

Nazad
Vrh Dno