:wall: :wall: :wall: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bre ljudi bozji :wall: :wall: :wall:
o kakvoj vi to nekompatibilnosti pricate i o kakvim losim uredjajima??????
@maxer
Pa procitao sam ja sta je pisalo u tom text-u, i moram ti reci samo, nemoj da verujes u sve sto se pise prilikom ocenjivanja nekog uredjaja, hardware-a!
I moji uredjaji citaju defektne medije koje recimo pioneer nije mogao da procita, i sta sad sa tim?
4160 se ni po cemu ne razlikuje od 4120, glavu dajem ako je suprotno!
@voka_gsw
Pa ja ne znam sta ti ortak ima, al ja sam na mojim 4082 rezacima narezao na hiljade diskova i oba jos uvek rade perfektno!
@BokiPK
Ne moras ti nikom nista da dokazujes, ti imas takva iskustva, neko drugi ima drugacija, i tako u krug, i pri tom svako hvali svoj uredjaj ili pljuje tudji!
Naravno da treba postovati tudja iskustva i uvazavati ih, al nisi ti jedini koji ima veliko iskustvo sa dvd medijima i njihovim narezivanjem, tako da....... I kao sto sam vec rekao, nisam probao 108d pa zaista niti zelim niti mogu da ga poredim sa LG uredjajima ili da pricam o njegovom kvalitetu, pa bi recimo tu morao da prihvatim tvoje iskustvo u radu sa njim!
poz!